Belediye Başkanı Köpeklerin İlçelerine Bırakılmasına Tepki Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Köpeklerin İlçelerine Bırakılmasına Tepki Gösterdi

Belediye Başkanı Köpeklerin İlçelerine Bırakılmasına Tepki Gösterdi

Kastamonu İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, İnebolu İlçesi Belediye Başkanı MHP'li Engin Uzuner, ildeki sokak köpeklerinin belediyeye ait araçla gece ilçelerine bırakılırken çekilen fotoğrafları gösterip tepki gösterdi.

29.04.2015 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, İnebolu İlçesi Belediye Başkanı MHP'li Engin Uzuner, ildeki sokak köpeklerinin belediyeye ait araçla gece ilçelerine bırakılırken çekilen fotoğrafları gösterip tepki gösterdi. Kastamonu Belediye Başkanı AK Parti'li Tahsin Babaş da, "Bakımlarını yaptıktan sonra doğal ortamlarına bırakmak zorundayız" dedi.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında belediyenin hizmetleri ve çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Babaş'ın konuşmasının bitiminde söz alan İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, Kastamonu'daki sokak köpeklerinin belediye tarafından ilçelerine bırakıldığını iddia etti. Köpeklerin, Kastamonu Belediyesi'ne ait 37 SA 180 plakalı araç ile gece saatlerinde ilçeye bırakılırken çekilen fotoğrafları da gösteren Başkan Uzuner, şöyle konuştu:

"İlçemizdeki başı boş köpek sayısı her geçen gün arttığı için nöbet uygulaması başlattık. Nöbetçilerimiz, Kastamonu Belediyesi'ne ait resmi araç ile Kastamonu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'nde tedavisi ve bakımı tamamlanan köpeklerin gecenin geç saatlerinde ilçemize bırakıldığını tespit etti ve görüntüledi. Bu başı boş köpeklerin neden İnebolu'ya bırakıldığını anlamıyorum? Biz kendi yağımızla kavrulan bir belediyeyiz ve merkez belediyesinden bir destek istemiyoruz. Sadece bize sorun çıkartmasınlar, bunu bekliyoruz."

Tahsin Babaş ise bir çok ilçeden Kastamonu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ne hayvan getirildiğini belirterek, "Bu hayvanları tedavi ve bakımlarını yaptıktan sonra doğal ortamlarına bırakmak zorundayız" diye konuştu. - Kastamonu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Köpeklerin İlçelerine Bırakılmasına Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement