Belediyenin Geleneksel İftarları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Belediyenin Geleneksel İftarları Devam Ediyor

Belediyenin Geleneksel İftarları Devam Ediyor

Dün akşamki iftar; Akkent Mahallesi Sosyo Kültürel Merkezimizde ve Belediyemiz önünde halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

02.08.2013 14:53  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akkent Mahallesi iftar programında bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Mustafa İÇA şunları ifade etti;

"Akkent Mahallemizin sevgili sakinleri, bugün Akkent Kültür Evimizde sizlerle birlikte iftar programında birlikte olmaktan çok mutluyum.

Bu sene de yenilik olarak mahallelerimizde yapmış olduğumuz Kültür evlerimizde mahalle sakinleriyle buluşmak ve beraber olmak istedik.

Belediye Başkanı olarak Belediye de çalışan arkadaşlarımızla beraber sizlerle birlikte olmak ve aynı zamanda sizlerin sorunlarını dinlemek istiyoruz. Varsa Belediye olarak eksiklerimizi birlikte giderelim." dedi.

Ayrıca Belediye Başkanı, Akkent Mahallesinde yapılan Kültür Merkezi, park alanları, Üretici Pazaryeri, Yedigöller Şehzadeler Parkı ve Uydu Kent projesi ile ilgili bir sunum yaparak, mahalle sakinlerine bilgi verdi.

İftar programına, Belediye Başkanı Mustafa İÇA, Daire Müdürlerimiz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emin SARIKAYA, Merkez İlçe teşkilatı Akkent Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyenin Geleneksel İftarları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement