Benitez: Napoli'de Büyük Değişimler Yaptım - Son Dakika
Spor

Benitez: Napoli'de Büyük Değişimler Yaptım

Benitez: Napoli\'de Büyük Değişimler Yaptım

6 aylık süreçte Napoli'de büyük değişimler gerçekleştirdiğini belirten Benitez, önümüzdeki sene de takımı için daha fazlasını yapacağını söyledi.

21.12.2013 00:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon başında Napoli'de teknik direktörlüğe getirilen Rafael Benitez, geldiği günden bu yana takımda büyük değişiklikler yaptığını dile getirdi.

Serie A'da 16 maç sonunda lider Juventus'un 8 puan gerisinde 3. sırada yer alan Napoli, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ve Borussia Dortmund ile aynı puanı almasına rağmen averajla gruplardan çıkamamıştı.

Ligde Cagliari ile oynayacakları karşılaşma öncesinde bir basın toplantısı düzenleyen Benitez, "Geride kalan 6 ay benim ve takımım için çok olumlu geçiti. Takımın oyun mentalitesinde büyük gelişmeler var. Aldığımız sonuçlardan da bunu görebiliriyorum. Gelecek sezon için de önemli planlarımız var. Tüm Napoli taraftarlarına da bana gösterdikleri ilgi ve sıcaklık için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bu sezon kendi sahasında sadece bir maç kaybeden Cagliari ile zor bir maça çıkacaklarını da sözlerine ekleyen İspanyol teknik adam, "Bu maç da her maç gibi zor olacak. Benim için önemli olan dengeli futbol oynamamız. Çok gol atmamız gerekmiyor, ben aldığımız sonuca bakarım." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Benitez: Napoli'de Büyük Değişimler Yaptım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement