Berat Kandili'ne Doğru - Son Dakika
Güncel

Berat Kandili'ne Doğru

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

18.04.2019 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tahmazoğlu, mesajında, Berat Kandili'nde yapılan dua ve iyiliklerin öneminin büyük olduğunu belirtti.

Berat Kandili'nin mübarek ramazan ayını müjdeleyen bir gece olduğunu kaydeden Tahmazoğlu, "Mübarek gün ve geceler günahlardan ve olumsuzluklardan kurtuluş için bir vesile olarak görülmelidir. Berat Kandili, Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi yüce Allah'a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri müstesna gecelerden biridir." açıklamasında bulundu.

Başkan Fadıloğlu

Fadıloğlu da insanlığın "mukadderat programı"nın çizildiği, bütün hikmetli işlerin ayırımının yapıldığı, feyz ve bereketiyle mübarek bir gece olan Berat Kandili'nin eşsiz bir arınma vesilesi olduğunu ifade etti.

Cenab-ı Hak'kın rahmet, bereket, af ve mağfiretinden azami derecede istifade etmek temennisiyle bu mübarek gecenin tüm Gaziantepliler ve İslam aleminin her türlü sıkıntıdan kurtulmasına, barış ve kardeşlik duygularının, birlik ve beraberliğin kuvvet bulmasına vesile olmasını dileyen Fadıloğlu, "Bütün hemşehrilerimizin ve İslam dünyasının Berat Kandili'ni yürekten kutluyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Berat Kandili'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement