Berat Kandiline Doğru - Son Dakika
Güncel

Berat Kandiline Doğru

Bartın Valisi Nusret Dirim ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

09.05.2017 12:52

Bartın Valisi Nusret Dirim ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Dirim, mesajında, Allah'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu, edilen duaların ve tövbelerin kabul olduğu Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Mübarek gecelerin, insanların gönüllerinin Allah'a yönelerek O'nun affına, rahmet ve mağfiretine en fazla yaklaştığı anlar olduğunu kaydeden Dirim, "Bu anlamlı gecenin, aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini diliyor, başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam aleminin Berat Kandili'ni kutluyorum." ifadesini kullandı.

Milletvekili Tunç ise, Berat Kandili'nin, insanlığa yanlışlardan kaçınmaları ve günahlardan arınmaları gerektiğini hatırlattığını aktardı.

Tunç, şunları kaydetti:

"Milletimizin birlik ve beraberlik duygularının, sosyal dayanışma ve kaynaşma özelliklerinin doruğa çıktığı kandil geceleri kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlamamız için büyük bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve bütün İslam aleminin Berat Kandili'ni kutluyor, bu gecede yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların arınmamıza vesile olmasını diliyor, Berat Kandili'nin insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Berat Kandiline Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement