Berkin Elvan ile İlgili Soruşturma - Son Dakika
Güncel

Berkin Elvan ile İlgili Soruşturma

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Berkin Elvan'ın anne ve babasının ifadesine başvuruldu.

26.03.2014 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Berkin Elvan ile ilgili soruşturma kapsamında, Elvan'ın anne ve babasının ifadesine başvuruldu.

Gezi Parkı odaklı olaylarda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 11 Mart'ta hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın yaralandığı olayla ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Elvan'ın annesi Gülsüm ve babası Sami Elvan, soruşturma savcısı Faruk Bildirici'nin makam odasına çıktı.

Savcının sorularını cevaplayan Elvan çiftinin, oğullarının ölümüyle ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler ve sorumluluğu olduğunu iddia ettikleri emniyet görevlilerinden şikayetçi oldukları öğrenildi.

İfade verme işleminin ardından adliyeden ayrılan Elvan çifti, gazetecilere herhangi bir açıklama yapmadı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, daha önce de 20'yi aşkın polis ve olayların meydana geldiği bölgede yaşayan kimi vatandaşların tanıklığına başvurulmuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Berkin Elvan ile İlgili Soruşturma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement