Beşiktaş, Çin'e Transfer Olan Dusko Tosic'in Parasını Bekliyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Çin'e Transfer Olan Dusko Tosic'in Parasını Bekliyor

Beşiktaş, Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou'ya transfer olan Sırp yıldız Dusko Tosic'den gelecek parayı bekliyor.

28.06.2018 08:57  Güncelleme: 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in 4.'lükle biten sezonun izlerini silip yeni bir sayfa açması hem futbolcuları hem de yönetimi olumlu yönde etkiledi. Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre; kaçan şampiyonluğa karşın pozitif bir görüntü sergileyen tecrübeli teknik adam takımı ile yaptığı toplantıda kampa ve lige sorunsuz bir şekilde başlamak istediklerini söyledi.

"HEDEFİMİZ AVRUPA'DA SES GETİRMEK"

Güneş, "Geçen sezonu hiç tahmin etmediğimiz bir yerde noktaladık. Bu, böyle olmamalıydı, hepimizin hataları oldu ama artık bu geride kaldı. Ben bu sezona umutla bakıyorum. İyi ve sorunsuz bir kamp dönemi geçirirsek bu sezona da yansır. Hedefimiz hem ligde hem de Avrupa'da ses getirmek. Ben size güveniyorum ve başarılı olacağınıza inanıyorum. Hayırlı olsun" dediği öğrenildi.

TOSİC'İN PARASI HALA GELMEDİ!

Öte yandan maddi açıdan sıkıntı yaşayan ve Şenol Güneş'in "Transferden önce mevcut oyuncuların alacaklarını ödensin" raporundan sonra harekete geçen yönetim, Dusko Tosic'ten gelecek olan parayı dört gözle bekliyor. Bedavaya alınan Sırp stoperi, 4.5 milyon Euro'ya Çin'e satan Siyah-Beyazlı kurmaylar, yapılan anlaşma gereği 15 Haziran'da yatması gereken paranın hala ödenmemesini sıkıntısını yaşarken, bu paranın gelmesi ile birlikte oyunculara ödeme yapılacak.

Beşiktaş, Çin\'e Transfer Olan Dusko Tosic\'in Parasını Bekliyor

Son Dakika Spor Beşiktaş, Çin'e Transfer Olan Dusko Tosic'in Parasını Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • fatih44: İyide bi sezonda 80 milyon euro mu borçlanmış klüp 3 0 Yanıtla
  • Zgr: Tatile mi çıkacaklar para gelince 3 0 Yanıtla
  • fatih44: Ne alaka ya pinti herifler. Geçen sene şamp liginden 52 milyon euro kazandılar. Cenk den 24 milyon euro Beck den 2.5milyon euro kazandılar. Tosicin parasını mı bekliyolar pes 2 1 Yanıtla
    Numbia: Kardeş klübün borçlarını öpücükle ödemiyorlar. Mecburen o paralar klüp borcuna aktarıldı. 3 0
  • b .kemancı: terbiyesizler ayıp ayıp takıma olan sevgimizi kullanıp 4.50 al 2.05 ver ne güzel dünya dimi fb. nin başkanı sana ne dedi arsen lüpen ... yani kibar hırsız hakkımı helal etmiyorum .sizlere. hiç şanpiyon olamayın ebede kadar inşallah... 1 0 Yanıtla

Advertisement