Beşiktaş Hakkı Yeten Alt Yapı Tesisleri Açıldı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Hakkı Yeten Alt Yapı Tesisleri Açıldı

Beşiktaş Hakkı Yeten Alt Yapı Tesisleri Açıldı

Beşiktaş'ın Fulya'da inşaa ettiği Hakkı Yeten Alt Yapı Tesisleri'nin açılışı başkan Fikret Orman,Yönetim Kurulu, kongre üyeleri ve sporcuların katılımı ile gerçekleştirildi.

23.05.2014 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın Fulya'da inşaa ettiği Hakkı Yeten Alt Yapı Tesisleri'nin açılışı başkan Fikret Orman,Yönetim Kurulu, kongre üyeleri ve sporcuların katılımı ile gerçekleştirildi.

Fikret Orman ve Yönetim Kurulu üyeleri tesisleri gezerek, soyunma odaları, derslikler ve yatakhanelerde bazı incelemeler yaptı.

Fikret Orman, açılış konuşmasında Hakkı Yeten'in ismini taşıyan bir tesisin açılışını yapmaktan büyük gurur duyduklarını ifade ederek şöyle konuştu

Türk futbolunda bir efsane olan Hakkı Yeten, bütün spor camiasının içerisinde çok saygın bir ismi olan bir kişiliktir. Dikilitaş'taki basketbol salonumuza da değerli büyüğümüz Şevket Belgin'in adını vermiştik. Bu isimler bizim atalarımız, soy ağacımızı oluşturan insanlar. Değerli büyüklerimizin ismini tesislerimize vermeye devam edeceğiz. Bundan sonra ilk yapacağımız tesiste Şeref Bey'in adını taşıyacak. Hakkı Yeten bizim babamızdı. Bir tek futbolculuk kimliği ile değil Beşiktaş'ta bir çok konumda görevler yapmıştır. Türk spor kamuoyuna Beşiktaşlılık duruşunun ne demek olduğunu göstermiştir. Beşiktaş'ın simgelerini inşa eden kişilerden bir tanesidir. Bu vesileyle Süleyman ağabeyimize Allahtan şifa diliyor, ahirete intikal etmiş diğer büyüklerimizi de rahmetle anıyoruz.Bu tesiste, biz göreve gelmeden önce büyük bir sıkıntı vardı, sporcular konteynerler içinde soyunuyordu. Şu anda altyapı tesisimizin yatırımını bitirmiş vaziyetteyiz. Sadece içindeki çim saha yenilenecek.Burası makul seviyede para harcanarak yapılmış bir yerdir. Burada paradan çok alın teri ve emek vardır, bizlere yakışan da budur. Allah nasip ederse en kısa zamanda bu açılışı İnönü Stadı'nda yapacağız. Yönetim kurulu olarak vaatte bulunup avutan değil, icraat yapıp Beşiktaşlıları tatmin etmeye çalışan bir ekibiz.

Fikret Orman'ın konuşmasının ardından Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte kurdela kesilerek tesislerin açılışı gerçekleştirirldi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Hakkı Yeten Alt Yapı Tesisleri Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement