Beşiktaş'ın Yeni Stadı Ne Zaman Yetişecek? - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Yeni Stadı Ne Zaman Yetişecek?

Beşiktaş İnşaat A.Ş. Müdürü İhsan Coşkun, yeni stadın planlanan tarihte tamamlanacağını söyledi.

06.02.2014 08:00  Güncelleme: 08:01

Beşiktaş'ın yeni stadı Beşiktaş Vodafone Arena'da inşaat devam ediyor.

TRİBÜNLER BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Beşiktaş İnşaat A.Ş. Müdürü İhsan Coşkun, yeni stadın inşaatının 150 işçinin 3 vardiyalı çalışmasıyla devam ettiğini ve stadın planlandığı gibi ağustos ayında tamamlanacağını söyledi. Siyah beyazlıların 3 Haziran 2013'te yıkımına başladığı İnönü Stadı'nda inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Harfiyat çalışmalarının son bölümüne gelinen Beşiktaş Vodafone Arena'da yavaş yavaş tribünler de belli olmaya başladı.

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

Beşiktaş İnşaat A.Ş. Müdürü İhsan Coşkun, inşaat sürecini NTV Spor'a anlattı. Şu anda statta çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Coşkun, "Bizim bütün çabamız, stadımızın açılışını başkanımızın istediği tarihe yetiştirmektir. 150 işçi 3 vardiya ile çalışıyor. Stadımızın 42 bin kapasiteli olmasını planlıyoruz" dedi.

"KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN"

Başkan Fikret Orman'ın stadın tamamlanma tarihi olarak Ağustos 2014'ü göstermesinin hatırlatılması üzerine Coşkun, "Biz belirtilen tarihten bir sarkma olacağını öngörmüyoruz. Başkanımız bir açıklama yapmıştır, biz de başkanımızın açıklamalarını yerine getirmekle yükümlüyüz. Bu yüzden gece gündüz burada çalışıyoruz. Ağustos ayının sonuna kadar biz bu stadı bitiririz kimsenin şüpesi olmasın" şeklinde konuştu.

Beşiktaş\'ın Yeni Stadı Ne Zaman Yetişecek?
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Yeni Stadı Ne Zaman Yetişecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement