Beşiktaş'ta İcra Kurulu Oluşturuldu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta İcra Kurulu Oluşturuldu

Kurulun, kulüp çatısı altında faaliyet gösteren tüm iştiraklerin, iş süreçlerinin kalitesini artırmak ve iş sonuçlarının performansını geliştirebilmek amacıyla kurulduğu açıklandı

03.10.2013 21:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü'nde, kulüp çatısı altında faaliyet gösteren tüm iştiraklerin, iş süreçlerinin kalitesini artırmak ve iş sonuçlarının performansını geliştirebilmek amacıyla BJK İcra Kurulu oluşturulduğu açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi başkanlığında kurulan İcra Kurulu'nun gönüllülük esası ile çalışacağı kaydedildi.

Kurul faaliyetinin temel prensibinin, kurumsal hedef ve politikaları tanımlamak ve yönlendirmek, oluşan hedefler ve politikalar doğrultusunda tüm iştirak şirketleri nezdinde yeni ürün, hizmet ve pazarları tespit ederek bütçe prensibi tesisi dahlinde tüm faaliyetleri konsolide etmek olacağı bildirildi.

Kurulun, Beşiktaş Yönetim Kurulu ile profesyonel kadrolarının yönlendirme ve koordinasyon sorumluluğunu taşıyacağı ifade edildi.

Akaretler'deki kulüp binasında ilk toplantısını yapan kurul, şu isimlerden oluşuyor:

Başkan: Ahmet Nur Çebi

Başkan Yardımcısı: Ahmet Ürkmezgil, Melih Sami Esen, Umut Güner

Üyeler: Fikret Ercan, Batur Şulen, Cenk Sümer, Tayfun Küçükoğlu, Ömer Faruk Kavurmacı, Cihat Kumuşoğlu, Kayhan Turhan, Ahmet Kılıçoğlu, Uğur Gökhan Sarı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta İcra Kurulu Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement