Beşiktaş'ta Ömer Toprak Harekatı! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Ömer Toprak Harekatı!

Beşiktaş gelecek sezon için kadro yapılanmasını şekillendiriyor. Siyah beyazlı ekip Vida'ya güzel bir teklif gelmesi sonrasında stoper için Ömer Toprak'ı düşünüyor.

21.03.2019 10:06  Güncelleme: 17:29

Siyah beyazlı yönetim, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Vida'nın sezon sonunda cazip bir teklif gelmesi durumunda ayrılması, Mirin'in de bugüne kadar bekleneni verememesi, ayrıca yabancı kuralının da değişebileceğini göz önünde bulunduran yönetim; stoper mevkii için rotasını yerli bir isme yöneltti.

Akşam'da yer alan habere göre; Siyah-beyazlılar, Galatasaray'ın hem sezon başı hem de devre arasında getirmek istediği Ömer Toprak'ı listeye dahil etti. 29 yaşındaki Ömer Toprak, Dortmund'dan ayrılmak istememiş ve gelen teklifleri geri çevirmişti.

 <a class='keyword-sd' href='/besiktas/' title='Beşiktaş'>Beşiktaş</a>'ta Ömer Toprak Harekatı!

DORTMUND'DA FORMA ŞANSI BULAMIYOR

Ancak Bundesliga'da son 5 haftada sadece 1 dakika forma giymek Ömer'in tüm umutlarını kırdı. Çünkü milli oyuncu son 9 haftada sadece 2 maçta 9 dakika oynayabildi.

Beşiktaş yönetimi Ömer konusunda Dortmund'la temas kurmuş durumda. Siyah-beyazlılar Galatasaray'ın aksine öncelikle kulübünü ikna etmek istiyor.

Beşiktaş\'ta Ömer Toprak Harekatı!

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Ömer Toprak Harekatı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Şampiyon Galatasaray: Türkiye'de oynama yaşı gelmiş demekki 3 2 Yanıtla
  • Eyt: Mağdurları sizlerden olumsuz değil olumlu açıklama bekliyor.aynı lafları duymaktan bıktılar. 1 2 Yanıtla

Advertisement