Beşiktaş, Taraftara Hakaret Eden Ryan Babel'e Para Cezası Verecek - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Taraftara Hakaret Eden Ryan Babel'e Para Cezası Verecek

Beşiktaş yönetimi, sosyal medyada taraftarla yaşadığı polemik nedeniyle tepki çeken Ryan Babel'e para cezası verme kararı aldı.

04.12.2018 11:49  Güncelleme: 13:06

Sosyal medyada bir Beşiktaş taraftarıyla yaşadığı polemik nedeniyle büyük tepki çeken ve kulüp tarafından savunması istenen Ryan Babel için kritik toplantı birkaç gün içerisinde yapılacak. Yönetimden özür dileyen Hollandalı futbolcunun kadro dışı bırakılması ihtimalinin düşük olduğu ortaya çıktı.

PARA CEZASI VERİLECEK

Takımdaki olumlu havanın bozulmasını İstemeyen siyah-beyazlı yönetimin, Babel'e para cezası vermeyi düşündüğü aktarıldı. Babel'e ceza konusunda Teknik Direktör Şenol Güneş'in fikrini alacak olan yöneticilerin, özür dilemesi halinde Tolgay Arslan'a dönüş kapılarını açık tutabileceği de ifade edildi.

Beşiktaş, Taraftara Hakaret Eden Ryan Babel\'e Para Cezası Verecek
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Beşiktaş, Taraftara Hakaret Eden Ryan Babel'e Para Cezası Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • objektif: 8taşlılar bunuda sindirir :) duruşları belli :) 12 17 Yanıtla
  • ?: Kendi oyuncunuz size kufur ediyor hahahahahaha 8tass 8 9 Yanıtla
  • 1903: adam kendi taraftarına küfür ediyor ve para cezası veriyorsunuz..ahh süleyman sebanın kemikleri sızlıyordur rahmetlinin ayaklar altına aldınız bjk kültürünü tabi para göz insanları başkan yaparsak bjk duruşuda bu olur..bak bak bide özür dilemişte bilmem ne ayıp ayıp koskoca bjk taraftarına kufur eden topçuyamı muhtaçta neyse sağolun yönetim taraftar olarak arkamızda durduğunuzu kanıtladınız...! 7 6 Yanıtla
  • vTndŞ: BIRAKIN BU İŞLERİ 6 1 Yanıtla
  • tunç06: çarşı ne diyor bu işe ?? 0 2 Yanıtla
    hakkı: görmedim duymadım bilmiyorum diyor ne dicek başka 0 0
  • AZİZ: Fenerde olsa direk şut 90 dan aha da buraya yazıyom 0 0 Yanıtla
  • hakkı: kedidir o kedi sözde efendi(!) jimnastik klübü sporcuları başkanı antrenörleri her koldan aynı. yeni mi anladınız... 0 0 Yanıtla

Advertisement