Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Fenerbahçe Maçında Ne Söylediğimi Hatırlamıyorum - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Fenerbahçe Maçında Ne Söylediğimi Hatırlamıyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, küfür ettiği gerekçesiyle ceza aldığı Fenerbahçe maçı için, " İnanın orada ne dediğimi hatırlamıyorum. Ama sonra bunu izledim ve üzüldüm" dedi.

10.11.2017 16:51  Güncelleme: 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 'Marka ve Spor Zirvesi 2017'de konuşma yaptı.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları:

"BUNDAN SONRA AKLIMIZA KÖTÜ SÖZ GELİNCE NUMARA KOYARIZ"

"Zaman zaman patlamalarım olur ama içime atıyorum. Görüntülerim gergin oluyor. Fenerbahçe maçında olan, gergin maçtı. Penaltı, gol her şeye olumsuz sözlere bir şey demedim. Ama inanın orada ne dediğimi hatırlamıyorum. Basit bir faulde hakemin niyetini okuyarak yanlış yaptım ve sinirlendim. 'Artistik yapılan bir faulü nasıl verdin' diye sinirlendikten sonra arkamı dönüp söylediklerimi hatırlamıyorum. Sonra bunu izledim ve üzüldüm. Ceza aldım, ben kendime de ceza verdim. Üstelik de söylediklerimi hatırlamıyorum. 10-15 gün bu olay konuşuldu. Sonrasında çok fazla ceza almamı isteyenler oldu. Ceza aldığım maçta puan kaybettik. Daha fazla ceza alıp, daha fazla konuşmak istiyorlar. Artık aklımıza kötü söz gelince numara koyarız. Mesela 101, 102 diyeceğiz. Hem kötü söz, hem de ceza almamış oluruz."

"HINCAL ULUÇ GÜZEL YAZAR AMA İÇİ BOŞTUR"

"Türk futbolu için tespit yapıyoruz ama bunları çocuklar da biliyor. Her şeyi herkes biliyor. Zaten Hıncal Uluç da her şeyi biliyor. Ben oyuncuyken kamplara gelip akıl veriyordu, şimdi evden veriyor. Ona çıksın malzeme, büyük bir ağabeyimizdir. İçerik olarak boştur ama güzel yazar. İçimden geldi, patlak verdim."

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Fenerbahçe Maçında Ne Söylediğimi Hatırlamıyorum

Son Dakika Spor Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Fenerbahçe Maçında Ne Söylediğimi Hatırlamıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement