Beykoz Belediyesinden Çocuklara Bayramlık Hediye - Son Dakika
Güncel

Beykoz Belediyesinden Çocuklara Bayramlık Hediye

Beykoz Belediyesi, ilçe sınırlarında ikamet eden 3 bin 500 çocuğa bayramlık giysi ve ayakkabı hediye etti.

04.06.2018 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beykoz Belediyesi, ilçe sınırlarında ikamet eden 3 bin 500 çocuğa bayramlık giysi ve ayakkabı hediye etti. Çocuklara hediyelerini veren Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, "Onların ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Hedefimiz 3 bin 500 evladımızı buradan memnun olmuş vaziyette göndermek" dedi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde bulunan sosyal markette gerçekleşen bayramlık giysi dağıtımına yüzlerce çocuk katıldı. Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen giysi ve ayakkabı dağıtımına Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile eşi Ayşe Çelikbilek katıldı. Giysi ve ayakkabı reyonlarında gezen Çelikbilek çocuklarla yakından ilgilendi. Aileleriyle bayramlıklarını almaya gelen çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

Şu an itibariyle 3 bin 500 çocuğu bayrama kadar giydireceklerini söyleyen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, "Sevinçliyiz tabi, Beykoz ilçesindeki ailelerden bayramlık giysi alan var alamayan var. Onların ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Hedefimiz 3 bin 500 evladımızı buradan memnun olmuş vaziyette göndermek. Bu giysi dağıtımı bayrama kadar devam eder. Bundan fazla ihtiyaç çıkarsa onu da karşılarız diye düşünüyoruz. Çocukların sevinmesi bizim sevinmemiz. Çocukları sevindirmeyi başarırsak Allah'a şükrederiz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beykoz Belediyesinden Çocuklara Bayramlık Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement