Beylikdüzü Belediyesi ile İlçe Protokolü Arasında Anlamlı Dayanışma - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Belediyesi ile İlçe Protokolü Arasında Anlamlı Dayanışma

Beylikdüzü Belediyesi ile İlçe Protokolü Arasında Anlamlı Dayanışma

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ev sahipliğinde Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde bir araya gelen ilçe protokolü, 5 çayında ağırlandı.

17.06.2014 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ev sahipliğinde Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde bir araya gelen ilçe protokolü, 5 çayında ağırlandı. Misafirlerin bir bir kendini tanıttığı toplantıda Başkan İmamoğlu, protokolle süreklilik arz eden bir iletişim ve sağlıklı bir koordinasyon kurmanın karşılıklı başarı getireceğini vurguladı.

İlçe protokolünün değerli makamları, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde buluştu. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya başta Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol olmak üzere, sosyal, sağlık, emniyet, spor ve eğitim alanlarındaki ilçe müdürlükleri, belediye başkan yardımcıları, başkan danışmanları, belediye birim müdürleri ve belediye meclis üyeleri katıldı. Protokol buluşmasında herkes kısaca kendini tanıttı.

"SAĞLIKLI DİYALOG İŞ GELİŞTİRİR"

Bir kaynaşma toplantısı olan organizasyonda iletişimin önemine dikkat çeken ve misafirlerine katıldıkları için teşekkür eden Belediye Başkanı İmamoğlu, bu buluşmaları arttıracaklarını ve daha sık bir araya gelmeleri gerektiğini belirtti. Birbirlerini yakından tanıdıkları vakit, daha iyi diyalog kurulacağına inandığını da ifade eden Ekrem İmamoğlu, "Her birimizin birbirimize ihtiyacı var. Başarı için hepimiz koordineli hareket etmek zorundayız. Çevre, sağlık, sanat, kültür kısaca her alanda başarılı olmamız için tüm birimlerin iç içe çalışması mühim. Bu yönetim anlayışını ise Beylikdüzü'nde hakim kılmak niyetindeyiz. Beylikdüzü, diyaloğun merkezi olsun" diye konuştu.

"EN GÜZEL İLÇE BEYLİKDÜZÜ OLSUN"

Başkan İmamoğlu, Beylikdüzü'nün henüz yeni bir ilçe olduğunu ve ilçenin ciddi bir nüfus artışı yaşadığını da belirterek, bölgenin sorunlarıyla ilgili bir analiz çalışması yapacaklarını ve süreci birlikte değerlendireceklerini ifade etti. Beylikdüzü'nü el ele vererek geliştireceklerini kaydeden İmamoğlu, "Biz İstanbul'un en iyi yönetilen ilçe olmak istiyoruz. En iyi müdürlükler Beylikdüzü'nde olsun istiyoruz" dedi.

Protokol konuşmasında fikirlerini dile getiren Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ise dayanışma ve yasalar içinde daima destek içinde hareket edeceklerine inandığını söyledi. Bu sürecin önemli olduğunu ifade eden Demirkol, iyi niyeti yüreklerde hissettiğini kaydetti. Daima iletişim halinde olmanın ve iletişim eksiğinin yaşanmamasının önemli olduğunu vurguladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Belediyesi ile İlçe Protokolü Arasında Anlamlı Dayanışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement