Beyoğlu Belediyesi'nde Sevgililer Günü Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu Belediyesi'nde Sevgililer Günü Sürprizi

Beyoğlu Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü sürpriz etkinliklerle kutluyor. Beyoğlu'nda Sevgililer Günü için bir ilk yaşanacak.

13.02.2013 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir Beyoğlu klasiği "Tramvay"da nikah

Beyoğlu Belediyesi Nikah Dairesi'ne evlilik başvurusu yapan çiftler arasında çekilen kura ile belirlenen bir çiftin nikahı Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından İstiklal Caddesi Odakule Meydanı'nda tramvay üzerinde kıyılacak. Nikahta ünlü isimler şahitlik yapacak.

14 Şubat'ta güzel bir gün geçirmek isteyen sevgililer, bu yıl Beyoğlu'nda pek çok sürpriz yaşayacak. İstiklal Caddesi'nde bugüne özel binlerce karanfil dağıtılacak.

Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu Güzelleştirme Derneği'nin organizasyonuyla düzenlenen etkinliklerde, minik 70 öğrenci, sevimli kıyafetlerle İstiklal Caddesi'nde bir "Sevgi yürüyüşü" gerçekleştirecek. Beyoğlu Belediyesi önünde başlayacak olan yürüyüş, Odakule Meydanı'na kadar uzayacak. Yürüyüşe Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, sanatçılar Cem Ceminay, Yonca Evcimik, Yasemin Bozkurt ve Şenay Akay da katılacak.

Odakule Meydanı'nda adeta bir Sevgililer Günü Şenliği yaşanacak. Birbirinden güzel platformlarda fotoğraf çekme imkanı bulacak olan çiftler, müziğe doyacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beyoğlu Belediyesi'nde Sevgililer Günü Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement