Beyoğlu'nda Pitbull Cinsi Köpeğe Eziyet Eden Şahıs Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Beyoğlu'nda Pitbull Cinsi Köpeğe Eziyet Eden Şahıs Yakalandı

Beyoğlu\'nda Pitbull Cinsi Köpeğe Eziyet Eden Şahıs Yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada yayınlanan köpeğe eziyet videosuyla ilgili çalışma başlattı. Polis ekipleri, olayın Beyoğlu Piripaşa Mahallesi'nde gerçekleştirildiğini tespit etti ve şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Darp edilen köpek ise muhafaza altına alındı ve veteriner ekiplerine teslim edildi. Şüpheli şahsın ise adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

29.04.2023 22:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu'nda Pitbull cinsi köpeğe eziyet ettiği tespit edilen şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, sosyal medya platformlarında yer alan 'Beyoğlu'nda Köpeğe Eziyet' başlıklı video görüntüsü ile ilgili olarak çalışma başlatıldı. Çalışmalar kapsamında polis ekipleri, Beyoğlu Piripaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayı S.A. isimli şahıs tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti. Bugün saat 13.00 sıralarında Hasköy Sahili'nde olduğu belirlenen şahıs, ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan darp edilen Pitbull cinsi köpek ise muhafaza altına alındı. Darp edilen köpek Beyoğlu Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, şüpheli şahsın ise hakkında yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Beyoğlu'nda Pitbull Cinsi Köpeğe Eziyet Eden Şahıs Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement