Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan, Mahallelilerin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Güncel

Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan, Mahallelilerin Sorunlarını Dinledi

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet ve Zafer mahallelerinde ikamet eden vatandaşların sorunlarını dinledi.

15.07.2016 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet ve Zafer mahallelerinde ikamet eden vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kaplan, Çayırlıoğlu İlkokulu bahçesinde düzenlenen toplantıda, belediye olarak birçok çalışmayı tamamladıklarını belirterek, yapılan çalışmalara rağmen birçok eksikliklerinin olduğunu söyledi.

İlçenin her alanında ve her noktasında problemlerin olduğuna dikkati çeken Kaplan, şöyle konuştu:

"Bizim çözümsüzlük diye asla bir şeyimiz olmaz. Çünkü belediyeler insanların sorunları ve sıkıntılarıyla ilgili sorun üretmek yerine, her ne sıkıntısı varsa onların çözümüyle ilgilenmekle mükelleftir. Sizlerin sıkıntılarını da burada not alarak bu yöndeki çalışmalarımızı zaman kaybetmeden başlatacağız. Burada sizlerden gelen istek ve şikayetleri de birim müdürlerim alıyorlar. Zaman kaybetmeden çalışmaları gerçekleştireceğiz. Yapılacak iş, çalışma mevzuatına uymuyorsa uygun bir mevzuat bularak bir şekilde çözmek durumundayız. Biz, sizden farklı biri değiliz. Yapılacak işler noktasında hiçbir şeyden çekinmeyiz. İlçenin sıkıntılarını en hızlı, en çabuk ve en rantabl çözmenin gayretindeyiz. İlçede halen devam eden birçok projenin çalışması sürüyor. Bunlar tamamlandığında da sokaklarda ve caddelerde çalışmalar yapılacak. Tabi bunların hepsi birden olmuyor."

Toplantıya katılanlar ise mahallelerde bitmeyen çalışmaların yanı sıra tozdan, çöp konteynerlerinden şikayetçi olduklarını bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan, Mahallelilerin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement