Beyşehir Emniyeti'nden Kaymakama Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Beyşehir Emniyeti'nden Kaymakama Ziyaret

Beyşehir Emniyeti\'nden Kaymakama Ziyaret

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit ve beraberindeki teşkilat mensupları Türk Polis Teşkilatı, 169. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kaymakam Muzaffer Başıbüyük’ü ziyaret etti.

10.04.2014 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit ve beraberindeki teşkilat mensupları Türk Polis Teşkilatı, 169. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kaymakam Muzaffer Başıbüyük'ü ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Macit, Kaymakam Başıbüyük'e çiçek takdim ederken, teşkilatın kuruluş yıldönümü kapsamında bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, "Görev yaptığımız süre içerisinde bizlere ve kurumumuza desteklerini hiç esirgemeyen İlçe Kaymakamımıza teşkilat mensuplarımız adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Başıbüyük de, polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü tebrik etti. Türk Polis Teşkilatı'nın çok önemli bir kurum olduğunu konuşmasında vurgulayan Başıbüyük, bazı kamu hizmetlerinin olması gerektiği gibi, düzenli bir şekilde yürütülmesi durumunda bu hizmetlerin varlığı ya da yokluğunun hissedilemeyebileceğini söyledi. Güvenlik hizmetinin de böyle bir şey olduğunu dile getiren Başıbüyük, "Toplumda can ve mal güvenliği sağlanıyorsa, insanlar başka birinden endişe duymuyorsa, bu hizmetin varlığından bile haberdar olmayabilirler. Ama, ortada güvenlik kavramı yok olmuşsa, insanlar her şeyden emin değilse, toplumda kaos ve kargaşa varsa, hırsızlık oluyorsa, insanlar dövülüyorsa, insanlar canından emin değilse, 'nerede bu devlet, nerede bu polis' derler. Dolayısıyla böylesi günlerde teşkilatın yaptığı görevleri vurgulamanın büyük önem taşıdığını düşünüyorum" dedi.

BEYŞEHİR'DE HUZUR ORTAMI VAR

Beyşehir'in emniyet ve asayiş yönünden çok iyi bir düzeyde olduğunu kaydeden Başıbüyük, ilçede herkesin güvenliğinden emin bir şekilde faaliyetini yürüttüğüne dikkat çekti. Bu günde, güvenlik hizmetlerinin duyurulması, tanıtılması amacıyla Emniyet teşkilatının yaptığı tanıtım faaliyetlerinin önemine vurgu yapan Başıbüyük, bu yıl Jandarma teşkilatının da 175. kuruluş yıldönümünü kutladığını da anımsattı. Güvenlik hizmetinin bir bütün olduğunu belirten ve kırsal alanda güvenlik hizmeti veren Jandarma ile polisin Beyşehir'de de çok iyi bir dayanışma ve birliktelik sergilediğini ifade eden Başıbüyük, "Bu da bizi mutlu ediyor. İnşallah ilçemizdeki bu huzur ve güven ortamı devam eder, bunu diliyoruz. Bunun da devam etmesi değerli polis arkadaşlarımızın, polis amirlerinin ciddi çalışmasına bağlı. Polislerimiz ne kadar iyi çalışırsa, insanlarımız da o kadar huzurlu olur, biz de şehrin yöneticileri olarak o kadar mutlu oluruz. Bu vesile ile polis teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutlamak istiyorum" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir Emniyeti'nden Kaymakama Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement