Bilgem Turizm Etkinliğinde Eğlenceli Dakikalar - Son Dakika
Güncel

Bilgem Turizm Etkinliğinde Eğlenceli Dakikalar

Bilgem Turizm Etkinliğinde Eğlenceli Dakikalar

Bilge Taş, " Bilgem Turizm olarak, geleceğimiz olan çocuklarımıza en güzeli sunmak, onların gelişimine katkı sağlamak en büyük hedefimizdir.

26.02.2013 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilgem Turizm genel müdürü Dilgan Bilge Taş, " Bilgem Turizm olarak, geleceğimiz olan çocuklarımıza en güzeli sunmak, onların gelişimine katkı sağlamak en büyük hedefimizdir.

Bilgem Turizm'in organize ettiği haccivat ve karagöz gölge oyununu son durağı Maşuklu Barış Aslan ilköğretim okulu oldu.Öğrenciler oyunu izlerken keyifli dakkilar yaşadı.

Türkiye'de ve yurtdışında birçok gösteri yapan, Turizm ve Kültür Bakanlığı Geleneksek Gölge Oyunu sanatçışı, milletler arası kukla ve gölge oyunu komitesi (UNIMA) üyesi Hayali Ahmet Aksoy tarafından yazılan ve sahnelenen "karagöze gelen mektup" adlı hacivat ve karagöz gölge oyunu öğrenciler, öğretmenler ve okul idarecileri tarafından beğeniyle izlendi.

Maşuklu Barış Aslan İlköğretimokulu müdürü Ali Akpınar, " Uluslar arası gösteriler yapan Hayali Ahmet Aksoy gibi büyük bir ustayı okulumuzda görmenin mutluluğunu yaşadık. Çocuklarımız bugün burada hacivat ve karagözü tanıdılar, kültürel yönde kendilerini geliştirirken doyasyada eğlendiler. Okulumuzda bu etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan organizatörümüz BİLGEM TURİZM genel müdürü Dilgan Bilge Taş'a teşekkür ederiz" dedi.

Bilgem Turizm genel müdürü Dilgan Bilge Taş, " Bilgem Turizm olarak her zaman geleceğimiz olan çocuklarımıza en güzeli sunmak onların gelişimine katkı sağlamak en büyük hedefimizdir. Bunun gerçekleştiğini çocukların yüzlerinde görebiliyoruz buda bizi mutlu ediyor. Bu tür etkinliklerimizle çocuklarımızla beraber olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilgem Turizm Etkinliğinde Eğlenceli Dakikalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement