Bilgi, Satranç, Resim ve İcat Yarışması - Son Dakika
Güncel

Bilgi, Satranç, Resim ve İcat Yarışması

Bilgi, Satranç, Resim ve İcat Yarışması

Sakarya Etüt Eğitim Merkezi; Okullar arası bilgi, satranç, resim ve icat yarışması düzenleyecek.

05.10.2012 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da eğitiminin de ilklerle adından sıkça söz ettiren Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi; tüm devlet ve özel okul öğrencileri için ödüllü olarak "Okullar arası bilgi, satranç, resim ve icat yarışması düzenleyecek.

Bilgi, Satranç, Resim ve İcat Yarışması

Sakarya'da eğitiminin de ilklerle adından sıkça söz ettiren Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi; 2012- 2013 eğitim öğretim yılında da hazırladığı akademik ve sosyal gelişim eğitimi ile büyük ilgi çekerken okullar arası yepyeni projeler ile öğrencilere yeni imkan ve ufuklar sunmaya devam ediyor. Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi olarak tüm devlet ve özel okul öğrencileri için ödüllü olarak "Okullar arası bilgi, satranç, resim ve icat yarışması düzenleyeceklerini belirten Kurucu Müdür Erkan Şen; bunun için hazırlıklarda son safhaya gelindiğini söyledi.

Bu güne kadar uyguladıkları projelerin daha büyük projeler getirdiğini ve her sosyal projenin Sakarya eğitimi ve öğrenciler için büyük fırsatlar sunduğunu ifade eden Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü Erkan Şen; "Projelerimizde bize destek veren tüm yönetici, veli,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Yarışma takvimi ve programını en kısa zamanda açıklayacaklarını dile getiren Erkan Şen; Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi ve okul sezonu ile ilgili; Adapazarı Semerciler Mahallesi Bozkurt Sokak Katlı Pazar Yeri karşısındaki adresindeki yerlerini bizzat ziyaret ederek veya 02642824601 ve 05316432672 nolu telefonu arayarak, kendilerinden bilgi alabileceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilgi, Satranç, Resim ve İcat Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement