Bir Isırığıyla Dört Saat Orgazm Yaşatan Örümcek - Son Dakika
Dünya

Bir Isırığıyla Dört Saat Orgazm Yaşatan Örümcek

Muzun içinden çıkanın örümcek kozası olduğu, üstelik örümceğin ısırdığında zehriyle 4 saatlik bir orgazm-ereksiyona neden olduğu ortaya çıktı.

13.03.2015 16:36  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isırığıyla 4 saat orgazm yaşatan örümcek muzun içinde büyüdü gelişti. Brezilyalı anne muzu neredeyse çocuklarına yedirecekti ki son anda fark etti. Brezilya'da yaşayan Maria Layton kızı Siri'ye vermek üzere aldığı muzun içinde son anda bir beyazlık fark etmesiyle çocuğunun hayatını kurtardı. Annenin beyazlık sandığı tümseğin bir örümcek kozası olduğu, üstelik ısırdığında zehriyle 4 saatlik bir orgazm-ereksiyona neden olduğu ortaya çıktı.

4 SAATLİK ORGAZM YAŞATIYOR

Brezilya'da yaşayan Maria Layton kocasının aldığı muzu neredeyse altı yaşındaki kızı Siri'ye verecekti ki muzun üzerindeki beyazlığı fark etti. Phoneutria nigriventer yani bilinen ismi ile Muz örümceğinin bir ısırığı erkeklerde 4 saat süren bir erkeksiyona neden olduğu tespit edildi. Daily Mail'in haberine göre, muza gözle görülür şekilde büyük bir yuva yapan zehirli örümceğin, Kosta Rika'dan süpermarkete sevk edildiği iddia ediliyor.

Bir Isırığıyla Dört Saat Orgazm Yaşatan Örümcek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Bir Isırığıyla Dört Saat Orgazm Yaşatan Örümcek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bilo: Ben örümceği yesem olmazmı : 11 5 Yanıtla

Advertisement