Birbirinden Özgün 5 Yeni Kaft Tasarımı - Son Dakika
Güncel

Birbirinden Özgün 5 Yeni Kaft Tasarımı

Birbirinden Özgün 5 Yeni Kaft Tasarımı

KAFT, her biri farklı bir mottoyu yansıtan Ayrım, Calamus, Evilstone, Emphaty ve Axicia isimli 5 yeni tasarımıyla dikkatleri üzerine topluyor.

19.02.2014 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaratıcı tasarımlarıyla ilgi çeken KAFT, her biri farklı bir mottoyu yansıtan Ayrım, Calamus, Evilstone, Emphaty ve Axicia isimli 5 yeni tasarımıyla dikkatleri üzerine topluyor.

AYRIM

"Katı olan her şey buharlaşıyor, kutsal olan her şey dünyevileşiyor ve en sonunda insanlar yaşamın gerçek koşullarıyla ve diğer insanlarla ilişkileriyle yüzleşmeye zorlanıyor. Modern burjuva toplumu, böylesine kudretli üretim ve mübadele araçlarını bir araya getirmiş olan bu toplum, yer altı güçlerini kontrol edemez bir büyücüye benziyor."

Karl Marks

EMPHATY

"Olanları o kişinin bakış açısından değerlendirmediğin sürece o kişiyi gerçekten anlamış olmazsın... ta ki derisinin içerisine tırmanıp onun içerisinde dolaşana kadar."

Harper Lee, To Kill a Mockingbird

CALAMUS

"İnsanlar 5 bin yıldır balıkçılık yapıyor. Dünyada 540 milyon insan geçimini balıkçılık yaparak sağlıyor. Dünyada 1 milyar insan açlıkla mücadele ediyor. Milyarlarca insan ise aç kalmamak için, balıkçıların her yıl sofralarına taşıdığı 159 milyon ton su ürününe muhtaç. Denizler tamamen kirlendiğinde, son balık tutulduğunda insanlığın ne halde olacağını kimse bilemiyor ya da bunu düşünmek bile istemiyor."

EVILSTONE

Nihayetinde her şey bağlanır - insanlar, fikirler, nesneler. Bağlantının kalitesi bütünün kalitesinin anahtarıdır."

Charles Eames

AXICIA
"Geleceğin eskiden kalma bir kalbi vardır."

Carlo Levi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birbirinden Özgün 5 Yeni Kaft Tasarımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement