Birlikte Çözüm Üretiyoruz - Son Dakika
Yerel

Birlikte Çözüm Üretiyoruz

Birlikte Çözüm Üretiyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Dernekkırı grup muhtarlarını makamında ağırladı.

14.08.2013 15:21

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Dernekkırı grup muhtarlarını makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, "Şehrimize hizmet eden tüm yerel yöneticilerimizle istişare ediyor, şehrimizi birlikte yönetiyoruz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na ziyaretler devam ediyor. Başkan Zeki Toçoğlu gün içerisindeki ziyaret programları kapsamında, Muhtarlar Derneği Başkanı ile birlikte Dernekkırı grup muhtarlarını makamında ağırladı. Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, Demirbey, Yeşilyurt, Hacılar, Bileciler ve İlyaslar muhtarları Halim Tatar, Turan Dursun, Remzi Keleş, Metin Küçükkalfa ve Fehmi Şenol gerçekleştirilen ziyarette hazır bulundu.

Muhtarlardan gelen dilek ve temennileri dinleyen Başkan Toçoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize hizmet eden tüm yerel yöneticilerimizle istişare ediyor, şehrimizi birlikte yönetiyoruz. Muhtar kardeşlerimize ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Erdal Erdem ise yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na teşekkür ederek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ile muhtarlarımızı ilgilendiren her konuda fikir alışverişi içerisinde bulunuyoruz. Bizim derdimizi dinleyen, çözümler üreten ve her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Birlikte Çözüm Üretiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement