Bisiklet Kulübü Öğrencileri, Bisiklet Fabrikasını Gezdi - Son Dakika
Güncel

Bisiklet Kulübü Öğrencileri, Bisiklet Fabrikasını Gezdi

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Bisiklet Kulübü öğrencileri, kentin kültürel ve tarihi değerlerini tanımak, obeziteye dikkat çekmek ve bisikletin insan sağlığına olan etkisini gösterebilmek amacıyla hedefledikleri "Tarihe Pedalla Açılan Yol" projesi kapsamında Accell Bisiklet Fabrikası'na...

22.12.2017 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Bisiklet Kulübü öğrencileri, kentin kültürel ve tarihi değerlerini tanımak, obeziteye dikkat çekmek ve bisikletin insan sağlığına olan etkisini gösterebilmek amacıyla hedefledikleri "Tarihe Pedalla Açılan Yol" projesi kapsamında Accell Bisiklet Fabrikası'na gezi düzenledi.

Okulun müzik öğretmeni Tolga Gülboy ve rehber öğretmen Murat Aydoğdu öncülüğünde 25 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette, öğrenciler bisiklet yapım süreçleri, mühendisliğin bisiklet dünyasındaki yeri, kimya ve boya teknolojileri konusunda bilgi edindi.

Öte yandan öğrencilere endüstri mühendisi Ogün İstanbul tarafından 'Endüstri 4.0' konusu ve geleceğin dünyasında yer edinebilecek meslek türleri konusunda da bilgilendirme yapıldı.

Bilgilendirmenin ardından öğrenciler, fabrika yönetimi ve çalışanlarına "Tarihe Pedalla Açılan Yol" projesi hakkında bilgilendirici broşürler dağıttı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bisiklet Kulübü Öğrencileri, Bisiklet Fabrikasını Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement