Bizden Size Kitap" Projesi - Son Dakika
Güncel

Bizden Size Kitap" Projesi

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) öncülüğünde düzenlenen "Bizden size kitap" projesi kapsamında vatandaşlara kitap hediye edildi.

20.05.2016 09:23

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) öncülüğünde düzenlenen "Bizden size kitap" projesi kapsamında vatandaşlara kitap hediye edildi.

Kitap okumayı teşvik etmek ve özendirmek amacıyla bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte, Gazeteci-Yazar Oğuz Özdem ve Osman Aytekin'in edebi türdeki kitapları ve Türk bayrağı kitapseverlere dağıtıldı.

Protokol üyeleri, alışveriş merkezi içerisinde gezerek Özdem ve Aytekin'in kitaplarını vatandaşlara hediye etti.

Nevşehir Vali Yardımcısı Mustafa Ünaldı, yaptığı açıklamada, böyle bir proje yapıldığından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Valilik olarak bu projeye canı gönülden destek verdik. Ümit ediyorum ki bu tür etkinliklerle okuma alışkanlığını da kazanmış oluruz. Toplumun tüm kesimlerine okuma alışkanlığı kazandırmalıyız. Okuma alışkanlığı olan çocukların hayatta daha başarılı olduğunu görüyoruz. Bu kampanyaya emeği geçen hem Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti yönetimini tebrik ediyorum." diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek de 'Bizden size kitap' projesinin çok güzel ve anlamlı olduğunu belirterek, "Böyle önemli bir günde insanlara kitap ve bayrak dağıtmak çok güzel. Kitaplarımızın yazarlarının Nevşehirli olması da projeye ayrı bir renk kattı. Onların düşünceleri Nevşehirlilerle buluştu. Ümit ediyorum ki kitap alan insanlarda okuma alışkanlığı da tutuşmuş olur." dedi.

NGC Başkanı Bayram Ekici ise özel bir günde özel bir proje yapmak istediklerini kaydederek, "Halkımızı okumaya teşvik etmek maçıyla böyle bir projeye imza atmak istedik. Daha bilinçli gençlerin yetişmesinde bizim de bir payımız olursa ne mutlu. Kitapların yazarlarının aynı zamanda cemiyetimizin üyeleri olması da bizi ayrıca sevindirdi." ifadesini kullandı.

Proje kapsamında 650 kitabın okurlara dağıtıldığı etkinliğe, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Gürbüz katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bizden Size Kitap' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement