Bolu Sis Nedeniyle Dört Araç Birbirine Girdi - Son Dakika
Güncel

Bolu Sis Nedeniyle Dört Araç Birbirine Girdi

Bolu Sis Nedeniyle Dört Araç Birbirine Girdi

Bolu'da D-100 Karayolu'nda yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin yaklaşık 10 metreye kadar düştüğü bölgede yaşanan kazada dört araç birbirine girdi.

21.01.2015 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da D-100 Karayolu'nda yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin yaklaşık 10 metreye kadar düştüğü bölgede yaşanan kazada dört araç birbirine girdi. Aynı noktada yaşanan iki kazada 7 kişi yaralandı. Kaza saat 08.30 sıralarında D-100 Karayolu Kuruçay mevkii üzerindeki Komando Tugay Komutanlığı kavşağında meydana geldi. Bolu'dan Ankara yönüne gitmekte olan Ömer Güney idaresindeki 06 VJA 42 plakalı minibüs sis nedeniyle görüş mesafesinin 10 metreye kadar düştüğü bölgede kavşaktan dönmeye çalışan Hayrettin Çakır yönetimindeki 34 FS 741 plakalı kamyona arkadan çarptı. Murat Seyfettin idaresindeki 14 EH 430 plakalı kamyonda önündeki kazayı görerek direksiyonu kırıp yavaşlayan Hasan Şimşek idaresindeki 14 LB 159 plakalı otomobile hızla arkadan çarptı. Kamyonun çarpmasının ardından yoldan çıkan otomobilde kavşakta yoldan karşıdan karşıya geçmekte olan Aynur Kasap'a çarptı.

Kazada otomobilin çarptığı Aynur Kasap, minibüs sürücüsü Ömer Güney ile minibüste bulunan Cihan Öztürk, Metin Öztürk ve Erkan Bilgiç yaralandılar. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla kaldırıldıkları İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesinde tedavi altına alındılar.Kazadan 20 dakika sonra ise zincirleme kazanın yaşandığı bölgeye yaklaşık 200 metre uzaklıkta İl Jandarma Komutanlığı önünde ikinci kaza meydana geldi. Bolu yönünden Ankara istikametine gitmekte olan Metin Irmak yönetimindeki 34 BHL 47 plakalı otomobil sis nedeniyle önünde seyreden Saim Kurnaz yönetimindeki 14 DG 672 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Metin Irmak ile yanında bulunan Hacer Turgut hafif şekilde yaralandı. Yaralılar 112 Acil ekibi tarafından kaldırıldıkları İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesinde tedavi altına alındılar.

Polis, iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Sis Nedeniyle Dört Araç Birbirine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement