Bonn'da Dev Halı Mağazası - Son Dakika
Güncel

Bonn'da Dev Halı Mağazası

Bonn\'da Dev Halı Mağazası

Halı sektörünün önde gelen fırması Merinos, Almanya'nın Bonn kentine bağlı Troisdorf kasabasında dev bir mağza açtı.15 bin metrekarelik bir alan kurulan ve Avrupa dağıtım merkezi olarak hizmet verecek merinos'un açılışı, oldukça görkemli bir proğramla gerçekleşti.

27.09.2011 12:37

Halı sektörünün önde gelen fırması Merinos, Almanya'nın Bonn kentine bağlı Troisdorf kasabasında dev bir mağza açtı.

15 bin metrekarelik bir alan kurulan ve Avrupa dağıtım merkezi olarak hizmet verecek merinos'un açılışı, oldukça görkemli bir proğramla gerçekleşti.

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu başkanı İbrahim Erdemoğlu ve Alman Yeşiller Partisi Milletvekili Arif Ünal'ın hazr bulunduğu açılış programında, aralarında çok sayıda Alman brokratın bulunduğu iş ve siyaset alanından kalabalık bir davetli grubu katıldı.

Kurdela kesiminin ardından açış konuşmasını yapan Merinos Halı Avrupa Genel Müdürü Çağlar Kepekçi, açılışa katılan davetlilere ve mağzanın kuruluş aşamasında destek sunanlara teşekkür etti.Merinos'un Avrupa açılımıyla ilgili davetlilere bilgi veren Çağlar Kepekçi, geniş bir Avrupa coğrafyasında üç bin beşyüz noktaya servis verebilen fırmamız, dev stok merkezi ile 72 saatte Avrupa'nın her hangi bir kentine servis garantisi sunabiliyor dedi.

Daha sonra Çağlar Kepekçi, davetlilere mağzayı gezdirerek bilgi verdi.

Açılış proğramın akşam bölümünde ise Almanya sahnelerinden tanınan ünlü stand-upcu Fatih Çevikkollu esprileriyle davetlileri güldürürken, bir müzik grubu da mini bir konser verdi.

Merinos görkemli açılışı, davetlilere verilen yemek ikramının ardından havai fişek gösterisiyle son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bonn'da Dev Halı Mağazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement