Bonzai Kullandığı İddia Edilen Şahıs Evinde Ölü Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Bonzai Kullandığı İddia Edilen Şahıs Evinde Ölü Bulundu

Bonzai kullandığı iddia edilen şahıs evinde ölü bulunduKASTAMONU - Kastamonu'da bonzai kullandığı iddia edilen 32 yaşındaki genç, babası tarafından evinde ölü olarak bulundu.

28.06.2017 13:33

Bonzai kullandığı iddia edilen şahıs evinde ölü bulundu

KASTAMONU - Kastamonu'da bonzai kullandığı iddia edilen 32 yaşındaki genç, babası tarafından evinde ölü olarak bulundu.

İnsan vücudunda, geri dönülmez tahribata neden olan sentetik uyuşturucular arasında ilk sırayı alan bonzaiden ölümlere bir yenisi daha eklendi. Kastamonu'da bonzai kullandığı iddia edilen 32 yaşındaki genç, babası tarafından evinde ölü olarak bulundu. Olay Kastamonu Merkez Cebrail Mahallesi Uzun Sokak'ta meydana geldi. İstanbul'dan yaklaşık 5 ay önce ailesi ile birlikte Kastamonu'ya taşınan F.Ö., adlı genç, anne ve babası İnebolu'ya akraba ziyaretine gittikten sonra akşam uyuşturucu madde kullanıp uykuya daldı. Sabah 09.30'da işe gitmesi gereken F.Ö.'nün işe gitmediğini öğrenen baba, İnebolu'dan eve geri geldi. Eve gelen baba uzun uğraşlar sonucunda kapıyı açan olmayınca komşularının da yardımıyla açık olan pencereden eve girdi. Eve girer girmez oğlunun cansız bedeni ile karşılaşan baba durumu 112 Acil Sağlık Ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, gencin aşırı uyuşturucu kullanımına bağlı öldüğünü tespit etti. Daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemesinin ardından F.Ö.'nün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Kastamonu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Bonzai Kullandığı İddia Edilen Şahıs Evinde Ölü Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bonzai Kullandığı İddia Edilen Şahıs Evinde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement