Borusan Oto Vadi Büyük İlgi Topladı - Son Dakika
Otomobil

Borusan Oto Vadi Büyük İlgi Topladı

WWW.CARMEDYA.COM – Borusan Oto Vadi, Jaguar’ın tamamen elektrikli yeni modeli Jaguar I-PACE tanıtıldı.

05.04.2018 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

WWW.CARMEDYA.COM – Borusan Oto Vadi, Jaguar'ın tamamen elektrikli yeni modeli Jaguar I-PACE tanıtıldı. İş, sanat, cemiyet ve spor dünyasından ünlü isimlerin büyük ilgi gösterdiği açılış gecesinde konuklarını ağırladı.

Borusan Oto Vadi büyük ilgi topladı

Jaguar ve Land Rover markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini sürdüren Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi Borusan Oto, ARCH Concept olarak adlandırılan Jaguar Land Rover showroom ve servis konsepti Borusan Oto Vadi'yi İstanbul Vadipark'ta açtı.

Borusan Oto Vadi'nin açılış gecesine; Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, Borusan Otomotiv Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ali Vahabzadeh, Borusan Oto Genel Müdürü Simay Alsan'ın yanı sıra Ayşegül- Muharrem Toplusoy, Işıl- Rüştü Reçber, Beste- Mustafa Yurttaş, Emre-Burcu Ziyal, Seben Koçibey, Zeynep Germen, Gül Gölge, Emre Belözoğlu, Hakan Kosif, İlkem Öztürk, Özlem Kaymaz, Ece Sükan, Şafak Çak, Saruhan Tan, Eda Taşpınar, Funda Filibeli, Pınar Aylin, Sibel İlkiz, Zafer Kozanoğlu, Nesligül Aksoy, Zuhal Pirinçcioğlu gibi iş, sanat, cemiyet ve spor dünyasından bir çok ünlü isim katıldı.

Geceye dünya çapında ünlenen DJ Doğuş Çabakçor ve müzisyen Bora Uzer de canlı performansı ile geceye renk kattılar. Lucca'nın da efsane barı ve lezzetlerinin de yer aldığı davet konukların beğenisini kazandı.

12.500 metrekarelik kapalı alana sahip olan,6 Jaguar, 6 Land Rover sergileme alanı ile Türkiye'nin en yeni Jaguar Land Rover ARCH Concept showroom ve servisi olan Borusan Oto Vadi'de, mekanik servisin yanı sıra boya-kaporta atölyesi ile hasar servis hizmeti de verilecek.

The post Borusan Oto Vadi büyük ilgi topladı appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Borusan Oto Vadi Büyük İlgi Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement