Boşandığı Karısının Evlendiği Adama Yumruk Atıp Boğazına Bıçak Dayadı - Son Dakika
3.Sayfa

Boşandığı Karısının Evlendiği Adama Yumruk Atıp Boğazına Bıçak Dayadı

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde Ali Kadem isimli şahıs boşandığı eşi ile evlenen şahsa yumruk atıp boğazına bıçak dayadı. Çevredeki esnaf adamı saldırganın elinden zor aldı.

27.12.2016 10:37  Güncelleme: 11:57

Samsun'nun Yükseliş Mahallesi Sanayi Sitesi'nde, Ali Kadem isimli şahıs boşandığı eşi ile 4 ay önce evlenen Ayhan Özen'in çalıştığı iş yerine gitti. Konuşmak için dışarı çağırdığı Ayhan Özen'e yumrukla saldırdı.

ESNAF HAVAYA ATEŞ ETTİ

Kavgayı ayırmak için araya bir vatandaşın girmesi üzerine Ali Kadem belinden çıkarttığı bıçakla Ayhan Özen'i kovalamaya başladı. Kovalamaca sonunda yakaladığı şahsın boğazına bıçağı dayaması üzerine olayı gören sanayi esnafı müdahale etmek istedi. Esnaflardan biri iş yerinde olan tüfeği alarak havaya uyarı ateşi yaparak şahsın elindeki bıçağı bırakmasını istedi.

ÖLÜMDEN KURTARDILAR

Dikkati dağılan bıçaklı saldırgan boğazına bıçak dayadığı Ayhan Özen ile birlikte yere düştü. Bunu fırsat bilen vatandaşlar şahsa müdahale ederek elindeki bıçağı alarak Ayhan Özen isimli şahsı ölümden kurtardı. Etkisiz hale getirilen şahıs olay yerine gelen polise teslim edildi.

Boşandığı Karısının Evlendiği Adama Yumruk Atıp Boğazına Bıçak Dayadı
VÜCUNDA BIÇAK KESİKLERİ OLUŞTU

Yaşanan arbede esnasında boğazında ve elinde kesik bulunan işçi Ayhan Özen, 112 Acil Servis ekipler tarafından 19 Mayıs Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

SERBEST BIRAKILDI

Vatandaşların müdahalesi sonucu elinden bıçak alınırken elleri kesilen Ali Kadem de tedavisi yapıldıktan sonra gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Boşandığı Karısının Evlendiği Adama Yumruk Atıp Boğazına Bıçak Dayadı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Boşandığı Karısının Evlendiği Adama Yumruk Atıp Boğazına Bıçak Dayadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement