Boyner'in Değişim Süreci Devam Edecek - Son Dakika
Güncel

Boyner'in Değişim Süreci Devam Edecek

Boyner Büyük Mağazacılık, değişim süreci başlattığı 2015 yılını yeni bir logoyla tamamlarken mağazalarında da yeni bir konsepti İstinye Park'tan başlayarak hayata geçirecek.

09.12.2015 11:57

Boyner Büyük Mağazacılık, değişim süreci başlattığı 2015 yılını yeni bir logoyla tamamlarken mağazalarında da yeni bir konsepti İstinye Park'tan başlayarak hayata geçirecek.

Boyner Büyük Mağazacılık tarafından yapılan açıklamaya göre, ürün ve marka çeşitliliğinden müşteri deneyimine, tedarik süreçlerinden satış kanallarına kadar birçok yeniliği 2015 yılında hayata geçiren şirket, bu değişim sürecini özel bir logoyla taçlandırdı.

Yeni logo, Boyner Büyük Mağazacılık'ın "modern, dinamik ve canlı, sıcak ve samimi, güvenilir" yapısını simgelerken  günümüzün evrensel tasarım öğelerini de içinde barındırıyor.

Yeni logo, aynı zamanda eskimeyecek ve modası geçmeyecek bir nitelikte tasarlandı.

Boyner müşterileri yeni logoyu ilk olarak İçerenköy, Şaşkınbakkal ve Metrocity mağazalarında görecek. Bununla birlikte logo değişimi tüm yıl boyunca diğer mağazalarda da devam edecek.

İstinyePark Boyner'in yenilenmiş konseptinin yanı sıra belli Boyner mağazaları ile "Boyner.com.tr"de dünyaca ünlü kadın ve erkek markaları da yer alacak.

"2016'da yepyeni bir mağaza konsepti oluşturacağız"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürü Deran Taşkıran, yenilik ilkesinin Boyner'in DNA'sında yer aldığını belirterek, müşterilerinin hayatını güzelleştirmek için başlattıkları değişimi 2016 yılında da sürdüreceklerini dile getirdi.

Taşkıran, tüketicilerin hızla değişen beklentilerine en iyi karşılığı vermek için ürün çeşitliliğinden, alışveriş ortamına, mağaza isminden hizmet anlayışına kadar her konuda köklü değişiklikler gerçekleştirdiklerini aktararak, "2016 yılında da müşterilerimizle tanıştıracağımız yeni markalar, dünyayı ve modayı yakından takip eden kadınların kalbini kazandığımız ve sürekli büyüyen Boyner Fresh konsepti, 'all line' adını verdiğimiz omni channel hizmetler gibi sayısız ayrıcalıkla en iyiyi sunmaya devam edeceğiz. En önemlisi ise 2016 yılında yepyeni bir mağaza konsepti oluşturacağız" ifadelerini kullandı.

Bunun ilk örneği olacak İstinyePark Boyner'in, haziran sonunda yenilenmiş yüzüyle müşterilerle buluşacağını bildiren Taşkıran, şunları kaydetti:

"Dünyada çok katlı mağaza alanında çok başarılı bir mimari grupla 6 ay süren çalışma sonucunda yeni bir konsept oluşturuldu. Sadece Boyner'e özel bir desen ve renk dünyası oluşturuldu. Mağazamızda müşterimizin en yakın arkadaşı olacak şekilde onu yönlendirebileceğiz. Müşterilerimiz, akıllı bekleme alanları, emzirme odası, yeni markalar ile mağaza içinde birden fazla dünyayı keşfedecek. Kısacası, alışılmadık bir alışveriş deneyimiyle tanışacak. Bu değişim, tüm mağazalarımıza yayılacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boyner'in Değişim Süreci Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement