Bu da Bisikletli Düğün Konvoyu - Son Dakika
Güncel

Bu da Bisikletli Düğün Konvoyu

Bu da Bisikletli Düğün Konvoyu

Ankara'da evlenme kararı alan genç çift, nikaha bisikletli düğün konvoyu ile gitti.

13.07.2012 17:45

Ankara'da evlenme kararı alan genç çift, nikaha bisikletli düğün konvoyu ile gitti. Ankara sokaklarında korna çalarak ilerleyen bisikletli düğün konvoyu renkli görüntülere sahne oldu. Özel olarak hazırlanan bisikleti damat kullanırken, gelin ise bisikletin önündeki seleye oturdu.

Ankara'da bir süre önce arkadaş ortamında tanışan ve evlenme kararı alan Yavuz Ergun ve Berna Soylu çifti, nikahlarının yapılacağı Çankaya Belediyesi Nikah Salonu'na özel olarak hazırlanan bisikletle gitti. İnternet ortamından da Ankara'daki bisiklet severleri düğün konvoyuna davet eden çiftin arkadaşları, öğle saatlerinde Güvenpark'ta toplandı. Pedal Sesi Bisiklet Topluluğu da destek vermek için düğün konvoyuna katıldı. Özel olarak hazırlanan ve süslenen bisikleti damat Ergun kullanırken, gelin Soylu ise bisikletin önündeki seleye oturdu. Onlarca bisikletin katıldığı düğün konvoyu Güven Park'tan yola çıktı. Bu sırada düğün konvoyunun geçişi sırasında kavşakta bulunan ekipler yolu kısa süreli trafiğe kapattı. Korna çalarak ilerleyen bisikletli düğün konvoyunda bisikleti kullanan damadı ve önündeki selede oturan gelini gören çevredeki vatandaşlar şaşkına döndü. Vatandaşların alkışları arasında ilerleyen konvoyun geçişi sırasında trafikte de kısa süreli aksamalar yaşandı. Gelin konvoyunun önüne geçmek istemeyen araç ise, konvoyun arkasından ağır bir şekilde ilerledi. Alkışlar arasında Çankaya Belediyesi Nikah Salonu'na gelen çiftlerin mutluluklarına arkadaşları ve ailesi de ortak oldu.

9 aylık birlikteliklerinin ardından evlenme kararı aldıklarını belirten gelin Berna Soylu, çok heyecanlı olduğunu belirterek, düğün konvoyunun bisikletle olma fikrinin eşi Yavuz Ergun ve arkadaşından çıktığını söyledi. Arkadaş ortamından tanıştıklarını belirten Soylu, eşinin fikrinin çok hoşuna gittiğini ve güzel bir anı olarak kalacağını söyledi. Edirne'de arkadaş ortamında tanıştıklarını anlatan Soylu, çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Çocuk yaşlarından buyana bisiklet aşığı birisi olduğunu söyleyen damat Ergun ise, Türkiye'nin birçok yerini bisikletle dolaştığını ve iki tekerlekle yaşanan güzelliği eşi ile tatmaya devam edeceğini ifade etti. Bisiklet aşkını ve zehrini eşine de bulaştırmak istediğini belirten Ergun, fikrin kendisinden ve arkadaşından çıktığını söyledi.

GELİN VE DAMADIN GÖZÜ ÖNÜNDE TRAFİK KAZASI

Genç çift Güven Park'ta bisikletli arkadaşlarını beklediği sırada ise trafik kazası meydana geldi. Kızılay Meydanı'nda yolun karşına geçmek isteyen ve Anıtkabir'de asker olduğu öğrenilen Yakup Kara'ya 06 DB 3542 plakalı otomobil çarptı. Kanlar içerisinde yere yığılan Kara'ya olay yerinden geçmekte olan bayan bir doktor ilk müdahalede bulundu. Bu sırada yaralı askerin başına toplanan vatandaşlar, polis ekipleri tarafından uzaklaştırıldı. Kaza ihbarını alan motorlu sağlık ekibi, kısa sürede olay yerine gelerek yaralı askere müdahale etti. Ambulansın olay yerine gelmesinin ardından yaralı asker, hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Yaralı askerin durumunun iyi olduğu öğrenildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bu da Bisikletli Düğün Konvoyu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement