Bu Haftasonu Narköy'de 'Gün Doğarken' Buluşalım - Son Dakika
Güncel

Bu Haftasonu Narköy'de 'Gün Doğarken' Buluşalım

Bu Haftasonu Narköy\'de \'Gün Doğarken\' Buluşalım

NARKÖY, bu haftasonu Grup Gündoğarken'i akustik bir konser etkinliğiyle ağırlayacak.

10.09.2014 17:35  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13-14 Eylül haftasonunu, gittikçe hareketlenmeye başlayan şehirden uzak, yemyeşil bir vadi içinde sakin ve huzurlu bir kaçamak yaparak geçirmek ister misiniz?

Kocaeli'ne bağlı Kandıra'da konumlanan sürdürülebilir turizm merkezi ve organik tarım çiftliği NARKÖY, bu haftasonu Grup Gündoğarken'i akustik bir konser etkinliğiyle ağırlayacak. Burhan Şeşen ve Gökhan Şeşen; 13 Eylül Cumartesi akşamı en sevilen şarkılarını, NARKÖY'ün konukları için seslendirecek.

İki gün boyunca NARKÖY'e ait ekolojik ürünlerle beslenecek olan konuklar; cumartesi akşamı gerçekleşecek konserin ardından, pazar sabahı grup üyeleriyle birlikte kahvaltı yapacak.

Müzik ve sohbet dolu geçecek haftasonu kapsamında 'en doğal' etkinlikler de grup üyeleriyle birlikte hayata geçecek. 45 kişilik katılımcı grubuyla gerçekleşecek etkinlikler kapsamında; süt sağmak, yumurta toplamak, ekim-dikim yapmak, peynir-ekmek yapmak, at binmek, bisikletlerle ormanda spor yapmak ve Kerpe'nin antik koylarında denize girmek, haftasonu paketi kapsamında mümkün olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Haftasonu Narköy'de 'Gün Doğarken' Buluşalım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement