Bu Partide Flashback Var! - Son Dakika
Güncel

Bu Partide Flashback Var!

Fil'm Hafızası, yeni parti serisi BELONG'un ikincisini Pulp Fiction konsepti ile gerçekleştiriyor.

03.06.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal sinema platformu Fil'm Hafızası, BELONG adlı parti serisine devam ediyor. Kült filmlerden yola çıkarak düzenlenen BELONG partileri, sanat, eğlence, sosyalleşme ve interaktiviteyi bir arada sunan özgün bir deneyim vadediyor. Temanın İlk partisi Star Wars ile takipçilerin ve sinemaseverlerin yoğun katılımına sahne olan BELONG serisi, yeni partisini yine unutulmazlar arasında yerini almış bir film ile gerçekleştirecek.

Fil'm Hafızası'nın İstanbul'daki parti hayatına yeni bir soluk getirmeyi hedeflediği BELONG partilerinin ikincisi Quentin Tarantino'nun unutulmaz filmi Pulp Fiction konsepti ile 16 Haziran Salı günü saat 21:00'da, Beyoğlu'nun en keyifli yazlık mekanlarından Mentha'da gerçekleşecek.

Pulp Fiction filminin hayranları başta olmak üzere tüm sinemaseverleri ve hafta içi de olsa partilemek benim işim diyen herkesi bir araya getirecek Pulp Fiction temalı BELONG partisinde, DJ kabininde Orkun Bozdemir yer alacak. Eklektik müzik zevki, üst düzey DJ'lik tekniği ve dans müziğine dair geniş vizyonu sayesinde Türkiye'nin en saygın ve en yoğun takvime sahip DJ'lerinden biri olan, kulüp ve festivallerin aranan ismi Orkun Bozdemir geceye özel olarak hazırlayacağı müziklerin yanı sıra Pulp Fiction'ın muhteşem film müzikleriyle katılımcılara benzersiz bir deneyim sunacak.

Honey Bunny ve Pumpkin kadar gözü kara sinemaseverlerin Surf Rider dinleyerek dans edebilecekleri partide, geceye özel yarışma ve sürprizlerin yanı sıra Big Kahuna Burger'in gizli tarifi de gün ışığına çıkacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Partide Flashback Var! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement