Bu tavuğun tüm yumurtalarının üzerinde "Allah" yazıyor - Son Dakika
3.Sayfa

Bu tavuğun tüm yumurtalarının üzerinde "Allah" yazıyor

Nevşehir Acıgöl'e bağlı Topaç köyünde yaşayan Yaşar Ertaç'a ait tavuğun yumurtladığı yumurtalar dikkat çekti. Yumurtaların üzerinde "Allah" ifadesini görenler şaşırdı.

15.02.2020 23:27  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İneklerin derilerinde "Allah" yazısına benzeyen desenler veya yumurtaların üzerinde "Allah" yazısına benzeyen şekiller her zaman dikkat çeker. Nevşehir, Acıgöl'e bağlı Topaç köyünde yaşayan Yaşar Ertaş'ın tavuğu da sürekli olarak böyle yumurtalar yumurtluyor.

TAVUĞU 3 YIL ÖNCE ALDI

Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünde çiftçilik ile uğraşan Yaşar Ertaş bundan 3 yıl önce bir tavuk aldı. Almış olduğu tavuk yumurtlamaya başlamasının ardından yumurtladığı yumurtaların üzerinde 'Allah' yazısı olmasının ardından bunu köylüler ile paylaştı.

Bu tavuğun tüm yumurtalarının üzerinde

HER YUMURTASININ ÜZERİNDE "ALLAH" YAZISI VAR

Aradan geçen 3 yılın ardından da tavuğun her yumurtladığı yumurta üzerinde Allah yazısı olması köylülerin de ilgisini çekmeye başladı.

Bu tavuğun tüm yumurtalarının üzerinde

"SADECE BU TAVUK BÖYLE YUMURTLUYOR"

Allah yazılı yumurta yumurtlayan tavuğun sahibi Yaşar Ertaş yaptığı açıklamada, "Bu tavuk sürekli bu şekilde yumurtluyor. Bu da Allah'ın bir alametidir. Görüyorsunuz işte yumurtaların üzerinde Allah yazıyor. Tavuklarım arasında sadece bu tavuk bu şekilde yumurtluyor. İlk başladığından beri bu şekilde yumurtluyor. Tavuğumuz 3 senedir bende ve bu şekilde yumurtluyor. Her yumurtladığında da Allah yazısını görmek mümkün" diye konuştu.

Bu tavuğun tüm yumurtalarının üzerinde "Allah" yazıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bu tavuğun tüm yumurtalarının üzerinde 'Allah' yazıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (79)

  • Bırakın bu işleri...: Ya bırakın bu işleri Saçma sapan işler ile gündemi meşgul etmeyin... 136 85 Yanıtla
    Bulut: İnançsızlar hiç birşeye inanmaZlar ama ölümde kaderde gerçek ahiret ne kadar gerçekse 46 45 Ali: Saçma sapan olan ne geri zeklı? 41 41 Ali: "Bırakın bu işleri..." derhal terk et buraları. 19 29 Hakan: Millet soyunup frikik verecek sizde ağzı açık bakacaksınız sen ve senin gibilere öyle haberler lazım demi denyo 9 9
  • tipi: madem öyle yazır niye yere koyuyon 66 5 Yanıtla
  • Sivri: Değerli arkadaşlar cenabı Allah temizdir temiz olanı sever... Allah aşkına biraz aklınızı kullanın Allah kendi mübarek ismini nasıl tavuk kümesine layık görür ... bunlar hurafe bidat şeyler sadece akıl oyunları 65 2 Yanıtla
  • Mustafa: Şimdi 4-5 çizgi var diye Allah yazıyor demek saçma olmuş, Allah'ın varlığına inanıyorum elhamdülillah ama böyle şeylere itimat etmemek lazım ne yapalım hintliler gibi yapalım mı saçma 47 5 Yanıtla
  • Vereriner: Bu tavuk hasta o yüzden yumurtalarda şekil bozukluğu var yakında telef olur 40 12 Yanıtla
    Ya ya: Ya sen tavuk dan önce telef olursan 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement