"Bu Yaşananlar 'Ali Kaptan' Sendromu!" - Son Dakika
Magazin

"Bu Yaşananlar 'Ali Kaptan' Sendromu!"

"Bu Yaşananlar \'Ali Kaptan\' Sendromu!"

Manken Deniz Akkaya, işadamı Eyüp Sabri Çarmıklı ile ilişki yaşadığı yönündeki iddialara yanıt verdi.

12.01.2012 08:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manken Deniz Akkaya, işadamı Eyüp Sabri Çarmıklı ile ilişki yaşadığı ve Londra'da birlikte alışveriş yaptıkları yönündeki iddialara '2. Sayfa' programında yanıt verdi. Akkaya, çocuğunun babası Efe Önbilgin'in, Çarmıklı ile görüştüğünü öğrenince kendisine kızdığı iddiasıyla ilgili de konuştu. İşte Akkaya'nın açıklamaları:

Geçen hafta sonu arkadaşım Artu ile birlikte Londra'ya gittim. Beni o şahısla gördüğünü iddia eden biri varsa, 1 milyon Euro vereceğim! Bahsi geçen kişiyi Artu gördü ve ayaküstü konuştu. Ben konuşmadım bile, sadece "Merhaba" dedim.

HAKARET EDİYOR

Yaklaşık üç yıldır yalnız bir kadınım. Hamileliğimi bile evime yakın gece kulüplerinin kapısında, çocuğumun babasını türlü türlü insanlarla izleyerek geçirdim. Kimse bana nafaka veriyor diye, sahibim değildir; ayrıldık diye hayatıma karışma hakkı yoktur. Sanki böyle bir hakkı varmış ama kendisi türlü tuhaf ilişkileri yaşamakta serbestmiş gibi bir durum çıkıyor ortaya. Erkeklerin; çocuğunun annesinin üzerinde sonsuza dek hak sahibi olması ülkemizde sıkça görülen 'Ali Kaptan' sendromu...

Ben ilk defa yalnız başıma seyahate gittim. Kendisi arkamdan restoranları aramakta ve dostlarıma telefon açıp hakaretler etmektedir.

EVİME TAŞINMADI

Londra'ya gittiğim gün bir gazetede Efe'nin evime taşındığına dair haberler çıktı; bunlar külliyen yalan. Bu kişi; evliliğinden bir ay önce, bana yüzük hediye etmişti. Kendisi evlendikten sonra bu yüzükten kurtulmak istedim. Bunu öğrendiğinde, bana yeni bir haciz davası açtı.

Ben ve kızım onun verdiği nafaka ile yaşamıyoruz. Sadece kızımın dadısının 300 liralık sigorta ücretini istedim, kabul etmedi. 1.5 milyon liraya yanımda araba aldı, devam eden rekor tazminat davası nedeniyle arabayı başkasının üstüne bıraktı. Yine başkasının üstüne ev tuttu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Bu Yaşananlar 'Ali Kaptan' Sendromu!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement