Bu Yaz Plajlarda Hakim Olacak Trendler! - Son Dakika
Kadın

Bu Yaz Plajlarda Hakim Olacak Trendler!

Bu Yaz Plajlarda Hakim Olacak Trendler!

Deniz sezonu yaklaşıyor. Plajalrda çok daha seksi, trendy ve çekici görünmek mümkün.

08.05.2012 18:00  Güncelleme: 18:27

Retro ve Fırfır

Sezona damgasını vuran retro ve fır fır akımı, mayo ve bikini tasarımlarını da etkisi altına almış. Yüksek belli, 50'lerin siyah beyaz filmlerinden görmeye alışık olduğumuz birbirinden şık modeller, bu yaz plajlarda sıkça göreceğiz. Ayrıca birçok modele uygulanan fırfır detayları da bu yaz kadınların vazgeçilmezleri arasında olacak.

öne çıkan göğüs dekolteleri

Klasik bikini üstleri size göre değilse, bu trend tam size göre. Farklı detaylarla mayo ya da bikininizin üst kısmına verilen hareketle, bu yaz plajlarda tarzınızı ortaya koyacaksınız.

Asimetri

Tek omuzlu asimetrik kesim bikini ve maya modelleri de bu yaz plajlarda sık sık göreceğimiz modeller arasında. İster çiçek desenli, ister fırfır detaylı ya düz renkli olsun, eğer göğüs ölçüleriniz el veriyorsa ve omuzlarınız yeterince genişse, bu yaz mutlaka asimetrik kesim bir bikini ya da mayo almalısınız.

Mayokiniler

Mayokiniler bu sezon da oldukça moda. Eğer vücudunuza güveniyorsanız, 2012 yazını çok daha seksi, cesur ve farklı tasarlanmış mayokini modelleri tam size göre.

Egzotik desenler

Bu yaz tasarımcıların favorisi olan çiçek desenleri plaj koleksiyonlarını da etkisi altına aldı. Ancak eğer bu tip bir bikini ya da mayo almaya karar verdiyseniz, vücut tipinize göre tercih yapmayı ihmal etmemeli, dikkati çekmek istediğiniz bölgede desenlerin yoğun olmasına özen göstermelisiniz.

Mono - color etkisi

Eğer bikini ve mayo seçiminizi yaparken sadelikten yanaysanız, bu sezon çok şanslısınız. çünkü bu yaz desenler kadar düz renkli mayo ve bikiniler de oldukça moda.

Plaj kıyafetleri

2012 yaz sezonunda plaja giderken giyebileceğiniz birbirinden şık tasarımlara rastlayacak, seçim yapmakta oldukça zorlanacaksınız. Transparan uzun elbiselerden, bol tişörtlere, fırfırlı pareyolardan püskül ya da payetlerle detaylandırılmış tasarımlara kadar birçok alternatif bulunuyor. Size düşen sadece hangisinin sizin tarzınıza daha uygun olduğunu bulmak!

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bu Yaz Plajlarda Hakim Olacak Trendler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement