Bucaspor'da Son Dakika Golüne Yanıyor - Son Dakika
Spor

Bucaspor'da Son Dakika Golüne Yanıyor

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Fatih Karagümrük deplasmanında galibiyeti 90+7'nci dakikada yediği golle kaçıran Bucaspor, bu sezon 4 maçının uzatma dakikalarının son saniyelerinde kalesinde gördüğü gollerle toplam 8 puan kaybetti.

08.02.2016 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Fatih Karagümrük deplasmanında galibiyeti 90+7'nci dakikada yediği golle kaçıran Bucaspor, bu sezon 4 maçının uzatma dakikalarının son saniyelerinde kalesinde gördüğü gollerle toplam 8 puan kaybetti.

Bucaspor ilk yarıda 1-1 sona eren Fatih Karagümrük karşılaşmasında 90+5'te, 2-2 biten Tokatspor müsabakasında 90+1'de ve 1-1 eşitlikle noktalanan Aydınspor 1923 müsabakasında da 90+4'te ağlarında gol gördü. Teknik direktör Suat Kaya, maçtan sonra büyük hayal kırıklığına uğradıklarını belirterek müsabakanın hakemi Adem Elgörmüş'e ateş püskürdü. Karşılaşmanın 5 dakika uzadığını anlatan Suat Kaya, şunları söyledi:

"Hakem, 5 dakikanın üzerine 2 dakika daha fazladan oynattı. Bitime saniyeler kala gol yedik. Hakeme neden 2 dakika fazla oynattığını sordum, 90'ıncı dakikada kırmızı kart gören oyuncum Burak'ın sahayı ağır bir şekilde terk ettiğini söyledi. Dünyanın her yerinde galip olan takımın futbolcuları kenara hızlı bir şekilde gelmez. Gelse bile bu 2 dakika sürmez."

Suat Kaya, tüm engellemelere rağmen küme düşmeyeceklerini belirtti, "Takımıma inanıyorum. Biz ligde kalmaya ant içtik. Oynanmamış 15 maçımız daha var" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bucaspor'da Son Dakika Golüne Yanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement