Bugün Geleceğe Dönüş Günü! - Son Dakika
Teknoloji

Bugün Geleceğe Dönüş Günü!

Bugün Geleceğe Dönüş Günü!

Efsane filmde yolculuk edilen tarihe geldik.

21.10.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Geleceğe Dönüş veya orijinal adıyla Back to the Future serisi sinema tarihinin mihenk taşları arasındaki yerini çoktan aldı. İlk defa çocukluğumda izlediğim seriye her zaman hayran kaldım. Her neyse gelelim asıl konumuza.


Bilirsiniz, Doktor Brown, Marty ve Marty'nin kız arkadaşı Jennifer'ı alıp 1985'ten 30 yıl sonrasına yolculuk etmişti. Daha önce internette sahte görsellerle, sahte Geleceğe Dönüş günleri ilan edildi. Fakat asıl tarih sonunda geldi çattı. Yani 21 Ekim 2015'teyiz. Bugün Geleceğe Dönüş günü!




1989'da yayınlanan filme baktığımızda gelecek çok uzakta görünüyordu. Cyberpunk esintili kıyafetler, uçan arabalar, üç boyutlu hologram, efsane uçan kaykay ve dahası filmde gösteriliyor. Uçan arabalar halen geliştirme aşamasında. Uçan kaykay denemeleri oldu, ancak filmdeki kaykay gibi olmadı. Kickstarter gibi yerlerde halen uçan kaykay projeleri devam ediyor. Geleceğe Dönüş ve gerçek hayatın karşılaştırmasına buradan bakabilirsiniz. Kısa ve komik bir video.


Uçan kaykaydan bahsetmişken Marty'nin gelecekte Biff ve çetesiyle kapıştığı sahneye yeniden göz atmadan olmaz değil mi? İyi seyirler.



Videoda sorun çıkarsa buraya tıklamanız yeterli.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Bugün Geleceğe Dönüş Günü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement