İkisi de Esmer Olan Bülent-Burcu Parlak Çiftinin Sarışın Bebekleri Fenomen Oldu - Son Dakika
Magazin

İkisi de Esmer Olan Bülent-Burcu Parlak Çiftinin Sarışın Bebekleri Fenomen Oldu

Esmer oyuncu Bülent Emrah Parlak ile esmer eşi Burcu Parlak'ın sarışın bebekleri Instagram'da oldukça ilgi çekti. İkilinin bebekleri fenomen olma yolunda ilerliyor.

04.10.2017 14:00  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla ünlenen Bülent Emrah Parlak ve eşi Burcu Gönder, 8 yıllık birlikteliğin ardından evlenmişti. İkilinin 2016 yılında Lisa adında bir kızları oldu. Lisa bebek Instagram'da adeta fenomen hale geldi.

LİSA BEBEK HERKESİN SEVGİLİSİ OLDU

Lisa o kadar şanslı bir bebek ki annesi babası ve onların arkadaşlarının ilgi odağında. Maviş gözleriyle beğeni toplayan Lisa femonen olma yolunda ilerliyor. Babasının sık sık fotoğraflarını paylaştığı Lisa'yı anne Burcu Gönder şu sözlerle karşılamıştı: "İlk anneler günüm..ahh lisa kızım, seninle uyandığım kokunu duyduğum her gün bir kutlama bana. Ne ben sensiz, ne sen bensiz kal bu dünyada. Canım kızım, lisam sevgini kelimelere dökeyim diyorum dilim dolanıyor binlerce kelime kifayetsiz... Susuyorum sadece bakıyorum bu sefer kalbim dile gelip coşuyor, nefesim kesiliyor, gözlerim bir çağlayan ne yapsam ele veriyorum.. Seni çok seviyorum demek bile anlatamıyor seni çok sevdiğimi."

İşte Bülent Emrah Parlak'ın dünyalar tatlısı kızı:


İkisi de Esmer Olan Bülent-Burcu Parlak Çiftinin Sarışın Bebekleri Fenomen Oldu

Son Dakika Magazin İkisi de Esmer Olan Bülent-Burcu Parlak Çiftinin Sarışın Bebekleri Fenomen Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement