AK Parti Derince Adayı Bulut Engelli Ailelerini Dinledi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Derince Adayı Bulut Engelli Ailelerini Dinledi

AK Parti Derince Adayı Bulut Engelli Ailelerini Dinledi

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Bulut, Yenikent Mahallesinde bulunan Engelsiz Yaşama Destek Merkezinde engelli ailelerinin sorunlarını dinledi.

24.02.2014 09:18  Güncelleme: 09:47

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, önceki gün Yenikent Mahallesi'nde bulunan Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'nde engelli ailelerinin sorunlarını dinledi

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut önceki gün Yenikent Mahallesi'nde yer alan Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'nde engelli aileleri ile bir araya geldi. Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ark, AK Parti Derince Meclis Üyesi Adayı Nurettin Işık, engelli aileleri, eğitmenler ve çok sayıda partili katıldı. Bulut, organizasyonda engelli yakınları ile fikir alış verişinde bulunarak ailelerin sorunlarını dinledi.

EKSİKLER GİDERİLECEK

Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'nde engelli aileleri ve eğitmenlerle bir araya gelen Ali Haydar Bulut, geçmiş dönemlerden günümüze kadar yapılan çalışmaların devam edeceğini belirterek, "Bu çalışmaları geliştirmek istiyoruz. Engelli arkadaşlarımızın hizmetine sunulan bu merkezlerimizin eksikleri giderilecektir. Bu özel insanlarımızı topluma kazandırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tabi biz bu gayreti gösterirken ailelerin ve kamuoyunun desteğide bizler için çok önemli" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti Derince Adayı Bulut Engelli Ailelerini Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement