Burak Yılmaz için Abdullah Avcı ile çalışmak istemiyor iddiası - Son Dakika
Spor

Burak Yılmaz için Abdullah Avcı ile çalışmak istemiyor iddiası

Beşiktaş'ın başarılı golcüsü Burak Yılmaz'ın, Abdullah Avcı ile çalışmaktansa kendisini isteyen Lecce'ye transfer olmak istediğini söylediği iddia edildi.

19.06.2019 12:47  Güncelleme: 12:49

Gelecek sezon için kadro yapılanmasını sürdüren Beşiktaş'ta golcü isim Burak Yılmaz'a Lecce'den sürpriz bir teklif gelmişti. İtalyan temsilcisi Burak Yılmaz'ın bonservisi için Beşiktaş'a 3,5 milyon euro, oyuncunun kendisine ise yıllık 2,5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunacağı belirtilmişti.

Burak Yılmaz için <a class='keyword-sd' href='/abdullah-avci/' title='Abdullah Avcı'>Abdullah Avcı</a> ile çalışmak istemiyor iddiası

BURAK, AVCI İLE ÇALIŞMAK İSTEMİYOR İDDİASI

Sabah'ta yer alan iddiaya göre; Burak Yılmaz'ın ise Abdullah Avcı ile çalışmaktan ziyade izin verilmesi halinde İtalya'da forma giymeye daha sıcak baktığı iddia edildi. Beşiktaş yönetiminin bu transfere sıcak bakmamasına rağmen Burak'tan gelen istek sonrasında ne kadar verecekleri merak ediliyor.

BURAK'TAN BÜYÜK FEDAKARLIK

Beşiktaş'a devre arasında alınan Burak Yılmaz'ın geldiği günden bu yana büyük fedakârlık gösterdiği ve henüz ödeme almadığı belirtildi.

Burak Yılmaz için Abdullah Avcı ile çalışmak istemiyor iddiası

Son Dakika Spor Burak Yılmaz için Abdullah Avcı ile çalışmak istemiyor iddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • EKREM İMAMOĞLU: HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK 2 2 Yanıtla
  • Batman Petrolspor: Ulan Ziyaaa. Abdullah Avcı ile niye çalışmak istemiyor onu da yazın bari 1 0 Yanıtla

Advertisement