Burdur'da Trafik Kazası: 7 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Trafik Kazası: 7 Yaralı

Burdur\'da Trafik Kazası: 7 Yaralı

Burdur'da, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda hafif ticari aracın şarampole yuvarlanması sonucu biri çocuk 7 kişi yaralandı.

27.11.2015 09:57

Burdur'da, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda hafif ticari aracın şarampole yuvarlanması sonucu biri çocuk 7 kişi yaralandı.

Manastır Kavşağı'ndaki kaza dün saat 20.30 sıralarına meydana geldi. Serkan Özsu (35) yönetimindeki 01 ZT 774 plakalı hafif ticari araç, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Araç, yol kenarındaki çöp konteynerine çarptıktan sonra şarampole yuvarlandı.

Kazada sürücü Serkan Özsu, eşi Figen Özsu (31), çocukları Cemre Özsu (2) ile araçta bulunan Canan Kırbaş (30), Şerife Serap Şakır (40), Şeyma Gökşen (22) ve Özgül Kara (40) yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar, ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

MAKÜ REKTÖRÜ YARALILARI ZİYARET ETTİ

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde (MAKÜ) memur oldukları belirtilen yaralıları, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve eşi Şerife Korkmaz hastanede ziyaret etti. Rektör Korkmaz, kazanın yaşandığı bölgenin sıkıntılı bir nokta olduğunu, zaman zaman benzer kazaların meydana geldiğini söyledi. Akşam saatlerinde üniversiteden yolcu hareketinin fazla olduğuna değinen Prof. Dr. Korkmaz, "Kendi şoförüme de bu noktanın tehlikeli olduğunu söyledim. Tek sevindirici tarafı yaralıların durumlarının iyi olması. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamayız. İnşallah yetkililer gerekli önlemleri alırlar" dedi.

Kazanın meydana geldiği noktada evi bulunan 68 yaşındaki Şerife Nas ise, "Bugün aynı yerde iki kaza oldu. Kaza biraz daha geride olsa evimiz girecekti. Yetkililer bu yola çare bulsun" diye konuştu. - Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da Trafik Kazası: 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement