Burgan Bank'ın Aktif Büyüklüğü 15.1 Milyar Liraya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Burgan Bank'ın Aktif Büyüklüğü 15.1 Milyar Liraya Çıktı

Burgan Bank\'ın Aktif Büyüklüğü 15.1 Milyar Liraya Çıktı

Burgan Bank'ın aktif büyüklüğü 2016 yılında, bir önceki yıla göre yüzde 30 artışla 15.1 milyar liraya yükseldi.

16.03.2017 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burgan Bank'ın aktif büyüklüğü 2016 yılında, bir önceki yıla göre yüzde 30 artışla 15.1 milyar liraya yükseldi.

Banka'dan yapılan açıklamaya göre aynı dönemde, Burgan Bank'ın nakdi kredileri yüzde 31 artışla 12 milyar liraya, toplam müşteri mevduatı yüzde 25 artış ile 8.2 milyar liraya yükseldi.

Burgan Bank Genel Müdürü Murat Dinç, 2016 yılı finansal sonuçları ile ilgili; "2016 yılı, Burgan Bank için dönüşüm, büyüme ve başarı yılı oldu. Aldığımız finansal sonuçlar; hayata geçirdiğimiz stratejik planlarımız ve piyasaların durumuna göre gerçekleştirdiğimiz manevralar, Türkiye ve dünya ekonomisini iyi okuduğumuzu gösteriyor. Geride bıraktığımız yıl içerisinde Kurumsal ve Ticari bankacılık tarafındaki çalışmalarımız ve gerçekleştirdiğimiz proje finansmanları elde ettiğimiz başarının itici gücü oldu. Ayrıca 2016'da müşterilerimize daha iyi hizmet sunabilmek için teknolojiye yatırım yapmaya devam ettik" dedi.

2017 yılında da iddialarını sürdüreceklerini söyleyen Dinç, "Burgan Bank olarak son üç yıldır koyduğumuz hedeflere ulaşmanın ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Burgan Bank ailesi olarak, biz bilinciyle her zaman uyum içerisinde çalışan, kazanmaya odaklı dinamik bir ekibiz. Sahip olduğumuz bu kurum kültürü ile 2017 yılında yine sektör ortalamasının üzerinde büyümeyi hedefliyoruz. Bu yıl; Türkiye'nin sahip olduğu potansiyele uygun projeleri hayata geçirmenin yanı sıra, Grubumuzun Türkiye'deki diğer yatırımları ile sinerjik işbirliği alanları geliştirmeye ve yeni işler üretmeye odaklanacağız" diye ekledi. (Fotoğraflı)

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burgan Bank'ın Aktif Büyüklüğü 15.1 Milyar Liraya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement