Burhaniye'de İhtiyaç Sahiplerine 1200 Ton Kömür Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Burhaniye'de İhtiyaç Sahiplerine 1200 Ton Kömür Dağıtıldı

Burhaniye\'de İhtiyaç Sahiplerine 1200 Ton Kömür Dağıtıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi yardımlarını sürdürürken, bin 600 aileye kömür yardımı yapıldı.

05.11.2017 10:53

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi yardımlarını sürdürürken, bin 600 aileye kömür yardımı yapıldı. Kaymakam Hüseyin Öner, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner yaptığı açıklama da," İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın istek ve arzuları doğrultusunda gerekli ayni ve nakdi yardım uygulamalarına devam edilmektedir. Kış mevsiminin yaklaşması nedeni ile ilçemiz merkez mahalleleri ile kırsal mahallelerimizde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerimiz için yakacak yardımı yapılmıştır. Bu amaçla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca Vakfımıza gönderilen bin 200 ton kömür, hane başına 750 Kg olmak üzere bin 600 aileye adreslerine ulaştırmak suretiyle dağıtımı tamamlanmıştır. 2017 yılında Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramında ihtiyaç sahibi ailelerimizin gıda vb. ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla nakdi yardım da yapılmıştır. Ramazan ayı nedeniyle bin 072 aileye 234 bin 600TL, Kurban bayramı nedeniyle de 996 aileye 213 bin 800 TL nakdi destekte bulunulmuştur.

Ayrıca Yüksek Öğrenime adım atan ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına 2016/2017 Eğitim Öğretim yılında eğitim ihtiyaçlarına katkı olabilmek için 41 üniversite öğrencimize toplam 18 bin 600 TL destek sağlanmıştır.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca önümüzdeki süreçte de mümkün olduğunca vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarını gidermek üzere, yerinde tespitler ve incelemeler yapılmak suretiyle yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlamak için sosyal inceleme görevlilerimiz vasıtasıyla olsun, muhtarlarımız ve mütevelli heyetimiz vasıtasıyla olsun çalışmalarımız ve yardım uygulamalarımız devam ettirilerek ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olmaya devam edilecektir" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Burhaniye'de İhtiyaç Sahiplerine 1200 Ton Kömür Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement