Bursa'da 2 Uyuşturucu Operasyonu: 7 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da 2 Uyuşturucu Operasyonu: 7 Gözaltı

Bursa\'da 2 Uyuşturucu Operasyonu: 7 Gözaltı

BURSA'da narkotik ekiplerinin düzenlemiş olduğu iki farklı operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

02.11.2016 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'da narkotik ekiplerinin düzenlemiş olduğu iki farklı operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda, sentetik uyuşturucu metamfetamin, esrar ve ekstasy hap ele geçirildi. Uyuşturucu maddelerle ilgili olarak 7 kişi gözaltına alındı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi'ne bağlı ekipler, merkez Yıldırım ilçesi Vatan Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu ticareti yapıldığı istihbaratı aldı. Eve gece saatlerinde operasyon düzenleyen ekipler B.B.(19) ile Y.Ö.'yü (27) gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda 70 gram esrar, 6 gram metamfetamin, 5 ekstasy hap, satışa hazır çıkılar halinde 40 gram bonzai, hassas terazi, 4 ruhsatsız pompalı tüfek ve 1 tabanca ele geçirildi.

Polis baskını sırasında evde bulunan 4 müşteri ise karakola götürülerek haklarında adli işlem yapıldı. Y.Ö. ve B.B., ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

YENİŞEHİR İLÇESİ'NDE OPERASYON

İkinci uyuşturucu operasyonu Yenişehir İlçesi'nde yapıldı. Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi'ne bağlı ekiplerin Yenişehir ilçesi'nde bulunan bir eve yaptığı baskında, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen Y.K., M.G., U.F., Y.K. ve K.A. gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda satışa hazır 27 çıkı halinde 65 gram metamfetamin ele geçirildi. Ayrıca şüphelilerin evinde ve yakınlarında bulunan, üzerlerinde ise bir miktar uyuşturucu madde bulunan 10 kişiye ise uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem yapıldı.

İki farklı operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da 2 Uyuşturucu Operasyonu: 7 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement