Bursa Demet Akalın İnegöllüleri Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Bursa Demet Akalın İnegöllüleri Coşturdu

Demet Akalın İnegöllüleri coşturduBURSA'nın İnegöl İlçesi'nde bir eğlence merkezinin açılışında sahne alan ünlü pop sanatçısı Demet Akalın İnegöllüleri coşturdu.

15.10.2017 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demet Akalın İnegöllüleri coşturdu

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde bir eğlence merkezinin açılışında sahne alan ünlü pop sanatçısı Demet Akalın İnegöllüleri coşturdu.

İnegöl'ün Ertuğrulgazi Mahallesinde Oba Eğlence Merkezi açılışı Demet Akalın konseriyle gerçekleştirildi. Sahneye çıkan ünlü ses sanatçısı Demet Akalın, hareketli parçalarıyla İnegöllüleri coşturdu. Ayhan Çamlıdağ'a ait Oba Eğlence Merkezi açılışı Cumartesi akşamı gerçekleştirildi. Osmanlı Devletinin Otağı dizaynıyla yapılan Oba Eğlence Merkezi açılışında konuşan işyeri sahibi Ayhan Çamlıdağ, İnegöl'de fark yaratmak için farklı bir eğlence merkezi yaptıklarını belirterek, 'Eğlenceler, düğünler, kına geceleri, toplantılar ve kongrelere ev sahipliği yapacağımız bir merkez oldu. Merkezimizin açılışını da ünlü sanatçı Demet Akalın ile yapmak istedikö dedi.Açılışa Kaymakam Ali Akça, Garnizon Komutan vekili Binbaşı Uğur Baş ile İnegöllüler katıldı. Açılışta sahne alan ünlü sanatçı Demet Akalın, birbirinden güzel hit parçalarını İnegöllüler için seslendirdi. Bir saat boyunca sahnede kalan Akalın, İnegöllülere unutulmaz bir gece yaşattı.

GÖRNÜTÜ DÖKÜMÜ

Konser anı görnütüleri

Detaylar

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), (DHA)

(Tür: Yurt)

Bursa Demet Akalın İnegöllüleri Coşturdu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Demet Akalın İnegöllüleri Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement