Bursa İnternet Kafede Küfür Cinayeti - Son Dakika
Güncel

Bursa İnternet Kafede Küfür Cinayeti

Bursa'da bir internet kafede çıkan tartışmada E.K. (20) tarafından kalbinden bıçaklanan C.G. (30) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

14.02.2018 16:51

Bursa'da bir internet kafede çıkan tartışmada E.K. (20) tarafından kalbinden bıçaklanan C.G. (30) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan E.K. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Olay geçen Pazar günü merkez Osmangazi ilçesi Selamet Mahallesi 2. Ceviz Sokaktaki bir internet kafede meydana geldi. Sabah saatlerinde İnternet kafede bilinmeyen bir nedenle tartışan E.K. ile C.G. iddiaya göre küfürleşmeye başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.K. yanında bulunan bıçakla C.G.'yi kalbinden bıçakladı. C.G. olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekibi tarafından Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaydan sonra kaçan E.K.'yi aynı gün yakaladı. Yapılan sorgulamada E.K. cinayeti işlediğini kabul ederek, olayda kullandığı bıçağın demir kısmını rögara, sap kısmını ise bir tarlaya attığını söyledi.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı. Olayın yaşandığı sokaktaki güvenlik kameralarına ise C.G.'nin E.K.'yi kovaladığı anlar yansıdı.

Bursa İnternet Kafede Küfür Cinayeti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa İnternet Kafede Küfür Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement