Bursa'da Küçük Salih Yanarak Öldü - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Küçük Salih Yanarak Öldü

Bursa\'da Küçük Salih Yanarak Öldü

Bursa'da iki katlı evde dün çıkan yangında, babasından boşanan annesinin yanında kalan 3 yaşındaki Salih Özcan Köse yanarak yaşamını yitirdi.

06.11.2015 16:01  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçük Salih'in acı sonu

BURSA'da, iki katlı evde dün çıkan yangında, babasından boşanan annesinin yanında kalan 3 yaşındaki Salih Özcan Köse yanarak yaşamını yitirdi. Yangında anne Elif Turan ile birlikte yaşadığı Barış Yıldırım da yaralandı.

Bursa'da yaşayan 23 yaşındaki Elif Turan bir süre önce eşinden boşandıktan sonra Merkez Osmangazi İlçesi İvazpaşa Mahallesi Osman Çıkmaz Sokak'ta Barış Yıldırım ile birlikte iki katlı ahşap evde yaşamaya başladı. Dün, Elif Turan ile Barış Yıldırım evlerinin mutfağında yemek yedikleri sırada yangın çıktı. Bir anda alevlerin arasında kalan Elif Turan ile Barış Yıldırım, bu sırada uyumakta olan Salih'i kurtarmak istediyse de başaramadılar. Elif Turan ile Barış Yıldırım, komşularının haber vermesi sonucu olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından son anda yaralı olarak evden çıkartılırken, Salih Özcan Köse ise yaşamını yitirdi. Talihsiz Salih'ten geriye, fotoğrafları ve annesinin bir yıl önce, babasından boşanmadan önce sosyal paylaşım sitesine koyduğu, 'Ninni Bebek, Annesi Onu çok, Babası Onu Çok Severmiş' yazısı anı olarak kaldı.

Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangınla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Küçük Salih Yanarak Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement